Download

Back to overview

Dornbracht presenterer eno: Solid i funksjon og design

Iserlohn/Köln

Med eno vil Dornbracht ved den internasjonale fag- og publikumsmessen Living Kitchen i Køln, presentere et nytt ett-greps blandebatteri for kjøkkenet, med et håndtakskonsept som senker varmtvannsforbruket intuitivt. Mens vanlige ett-greps blandebatterier leverer blandet kaldt og varmt vann når håndtaket står i nøytral stilling, kommer det bare kaldt vann ut fra eno i denne stillingen for håndtaket. På denne måten får man ingen energikostnader for oppvarning av vannet bare ved å åpne armaturen. Designet til eno skiller seg ut ved det meget klare formspråket, som også blir understreket ved den 90-graders åpningsvinkelen til håndtaket. „eno understreker atter en gang våre høye kvalitetskrav når det gjelder design, funksjon og faktisk merverdi for brukeren.“, sier direktør Andreas Dornbracht. ”For å gjøre denne kvaliteten tilgengelig for alle, har vi med eno utviklet en ideell armatur for Basis-Premium-segmentet.”

Ved siden av den klassiske varianten med ett-greps blandebatteri kan eno også leveres med uttrekkbar dusj eller uttrekkbart munnstykke. Med dusjstrålen har dusjvarianten med dusjstrålen en stråletype i tillegg til perlatorstrålen. Innenfor produktporteføljen til Dornbracht Water Zones, lar eno seg på en utmerket måte kombinere med Water Zone Universal. Eksenterbetjeningen med dreieknapp og en innmontert dispenser for oppvaskmiddel uten rosett representerer ideelt tilleggsutstyr for armaturen.

Designet kommer fra Sieger Design. Eno kan fås som ett-greps blandebatteri med overflatene krom og platina og er leveringsklar fra juni.

Om Dornbracht
Bedriften Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkontor i Iserlohn i Tyskland er en internasjonalt aktiv produsent av designarmaturer og tilbehør av særdeles høy kvalitet for bad og kjøkken. Regelmessig mottar bedriften internasjonale designpriser for designen på produktene sine, og har siden 1996 dessuten utmerket seg på grunn av sitt solide kulturelle engasjement. Siden 2006 er publikasjonen ”Dornbracht – the SPIRIT of WATER” blitt utgitt i en bad- og kjøkkenutgave, som viser hvordan bedriften Dornbracht innlemmer kulturell relevans som en selvfølgelig del av konseptet og som henviser til Dornbrachts merkespektrum. Publikasjonen, som kan betegnes som både et magasin og en varekatalog, skaper en forbindelse mellom inspirasjon, dialog og nytenkning, som betegner arbeidet og filosofien hos Dornbracht.

Ytterligere informasjon om Dornbracht og Dornbracht-produktene samt den digitale presseteksten finner du på Internett under www.dornbracht.com, eller får du ved å kontakte Dornbrachts pressekontor: Meiré und Meiré, Stephanie Eckerskorn / Aline Wenderoth, Lichtstr. 26-28, D-50825 Köln, tlf.: +49 (0)221 57770 -416 / -402, e-post:s.eckerskorn@meireundmeire.de /a.wenderoth@meireundmeire.de. Din kontakt hos Dornbracht: Anke Siebold / Bettina Arzt / Nadine Piepenstock, Köbbingser Mühle 6, 58640 Iserlohn, T. +49(0)2371 433-2118 / -2130 / -2119,
E-post: asiebold@dornbracht.de / barzt@dornbracht.de / npiepenstock@dornbracht.de.

eno 01 Med håndtaket i nøytral stilling for eno fra Dornbracht kommer det bare kaldt vann. Du får ingen energikostnader for å berede varmt vann.
Produktdesign: Sieger Design
Foto: Thomas Popinger
Opphavsrett: Dornbracht
eno 02 Konseptet for håndtaket til eno skiller seg ut ved sin innovative nøytrale stilling for kaldt vann på vanlige ett-greps blandebatterier på kjøkkenet. Det saklig elegante formspråket til eno er dominert av den presise åpningsvinkelen på 90° for håndtaket.
Produktdesign: Sieger Design
Foto: Thomas Popinger
Opphavsrett: Dornbracht
eno 03 Det nye ett-greps blandebatteriet er utformet for basis- premiumsegmentet og hjelper til med en solid reduksjon av varmtvannsforbruket.
eno 04 Nøkkelproduktet fra eno er en variant med uttrekkbar dusj. For modellen med uttrekkbar dusj disponerer eno over to stråletyper: Perlatorstråle og dusjstråle.
Produktdesign: Sieger Design
Foto: Thomas Popinger
Opphavsrett: Dornbracht
eno 05 Eno kan også leveres i en variant med uttrekkbart munnstykke.
Produktdesign: Sieger Design
Foto: Thomas Popinger
Opphavsrett: Dornbracht
eno 06 eno lar seg integrere perfekt i Water Zone Universal fra produktporteføljen til Dornbracht Water Zones.
Produktdesign: Sieger Design
Foto: Thomas Popinger
Opphavsrett: Dornbracht
eno 07 Det saklig elegante formspråket til eno er dominert av den presise åpningsvinkelen på 90° for håndtaket.
Produktdesign: Sieger Design
Foto: Thomas Popinger
Opphavsrett: Dornbracht