Download

Back to overview

Nyhet i POS-systemet til Dornbracht: ”Kjøkkenarmaturvogn”

Iserlohn/Köln Ved den internasjonale fag- og publikumsmessen Living Kitchen i Køln (den 18. – 23.1.2011) presenterer armaturprodusenten Dornbracht et nytt verktøy for PoS-systemet til Dornbracht med en kjøkkenarmaturvogn. Takket være hjulene sine, kan kjøkkenarmaturvognen flyttes fleksibelt til de forskjellige kjøkkensituasjonene, og vil der gi aktiv støtte ved rådgivningen. Ved siden av bruk ved rådgivningssamtalene, kan den også trekke til seg stor oppmerksomhet ved plassering i salgslokalene.

”Kjøkkenarmaturvognen støtter de forpliktelser til høyeste funksjonalitet og modularitet som betegner hele PoS-systemet til Dornbracht”, sier direktør Andreas Dornbracht. ”Med sine svarte sideflater passer vognen også visuelt inn i det markerte helhetsbildet til Dornbracht på salgsstedet, og sørger for at man raskt kjenner igjen både merket og produktene.”

Vognen kan tilpasses individuelt til den enkelte rådgivningssituasjonen ved hjelp av modulære innleggsplater (95 H x 120 L x 60 B). Disse fleksible presentasjonsflatene er utstyrt med forskjellige Dornbracht-armaturer for kjøkkenet. I tillegg finnes det to kommuniserende elementer: En digital bilderamme, der produktpresentasjonene kan støttes med videoer eller med et bildeshow, og en brosjyredispenser der salgsmateriellet kan plasseres rett ved siden av produktene.

Ved en åpne utformingen finner du plass til de forskjellige innleggsplatene utstyrt med armaturer og tilleggsutstyr, både på toppen av vognen og i de hyllene som finnes nedenfor. En ramme angir posisjonen der de forskjellige platene kan settes inn. De gummibelagte hjulene ruller spesielt lett og lar deg flytte kjøkkenarmaturvognen behagelig lydløst, også på harde gulv. Innleggsplatene som kan plasseres fritt, er laget av hvit Corian.

Profi-partnere finner alt om det nye PoS-systemet fra Dornbracht og kjøkkenarmaturvognen i det passordbeskyttede området på Dornbrachts Internett-sider: www.dornbracht-professional.com.

Om Dornbracht
Bedriften Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkontor i Iserlohn i Tyskland er en internasjonalt aktiv produsent av designarmaturer og tilbehør av særdeles høy kvalitet for bad og kjøkken. Regelmessig mottar bedriften internasjonale designpriser for designen på produktene sine, og har siden 1996 dessuten utmerket seg på grunn av sitt solide kulturelle engasjement. Siden 2006 er publikasjonen ”Dornbracht – the SPIRIT of WATER” blitt utgitt i en bad- og kjøkkenutgave, som viser hvordan bedriften Dornbracht innlemmer kulturell relevans som en selvfølgelig del av konseptet og som henviser til Dornbrachts merkespektrum. Publikasjonen, som kan betegnes som både et magasin og en varekatalog, skaper en forbindelse mellom inspirasjon, dialog og nytenkning, som betegner arbeidet og filosofien hos Dornbracht.

Ytterligere informasjon om Dornbracht og Dornbracht-produktene samt den digitale presseteksten finner du på Internett under www.dornbracht.com, eller får du ved å kontakte Dornbrachts pressekontor: Meiré und Meiré, Stephanie Eckerskorn / Aline Wenderoth, Lichtstr. 26-28, D-50825 Köln, tlf.: +49 (0)221 57770 -416 / -402, e-post: s.eckerskorn@meireundmeire.de / a.wenderoth@meireundmeire.de. Din kontakt hos Dornbracht: Anke Siebold / Bettina Arzt / Nadine Piepenstock, Köbbingser Mühle 6, 58640 Iserlohn, T. +49(0)2371 433-2118 / -2130 / -2119,
E-post: asiebold@dornbracht.de / barzt@dornbracht.de / npiepenstock@dornbracht.de.

Kjøkkenarmaturvognen kan tilpasses individuelt til den enkelte rådgivningssituasjonen. Utstyrsvariant 1 består av en kjøkkenvogn, en brosjyredispenser og 5 valgfrie armaturer.
Kjøkkenarmaturvognen med en brosjyredispenser, 4 valgfrie armaturer og en digital bilderamme utgjør utstyrsvariant 2.
Med utstyrsvariant 3 får man en kjøkkenarmaturvogn med 6 valgfrie armaturer.
Den digitale bilderammen gjør det mulig å støtte presentasjonen med bildeshow og film.
I brosjyredispenseren kan du plassere alle aktuelle utgaver av ”Dornbracht – the SPIRIT of WATER” eller informasjon spesielt for seriene.