Download

Back to overview

Dornbracht på Cersaie 2012: 160 kvadratmeter inspirasjon.

Iserlohn/Bologna På fagmessen Cersaie i Bologna (25. – 29.9.2012) presenterer Dornbracht seg i hall 35, stand B79 for et internasjonalt fagpublikum med aktuelle produktnyheter og den klart strukturerte standarkitekturen som er så typisk for merket. Innenfor tilsammen åtte produkt- og opplevelsessoner viser foretaket fra Iserlohn blandebatterier for baderom og kjøkken, tilbehør for baderom og to applikasjoner fra Ambiance Tuning Technique (ATT) i funksjon. For samtaler og en konstruktiv utveksling inviterer Dornbracht sine gjester til et separat caféområde.

"Vi gleder oss over å kunne presentere våre aktuelle produktinnovasjoner for de internasjonale besøkende fra bransjen på Cersaie", sier administrerende direktør Andreas Dornbracht. "Dette gjelder blant annet seriene SELV og DEQUE, og spesielt gjelder det dusjløsningene Horizontal og Vertical Shower, som er basert på vår koreografi-egnede ATT-teknologi. I tillegg til nyhetene står dessuten et design-ikon i sentrum for årets presentasjon på messen. Blandebatteriserien Tara, vår klassiker, feirer 20-års jubileum i år."

Cersaie-messen i Bologna i Nord-Italia er en av verdens viktigste fagmesser for baderoms- og keramikkbransjen, med sine mer enn 1.000 utstillere fra nesten 140 ulike land. Hvert år vises de siste produkter og trender på "Internasjonal fagutstilling for keramiske fliser og baderomsinnredning". I 2012 finner Cersaie sted for 30. gang allerede. Mer enn 80.000 besøkende fra bransjen ventes.


Oversikt over Dornbrachts messeprogram:

SELV
SELV er et moderne, nytt produktprogram som tilfredsstiller samtidens ønske om en ny ærlighet: Bruk av materialer, funksjonalitet og design tar ett steg tilbake i det rommet hvor blandebatteriet integreres. Dermed setter SELV brukerens, arkitektens eller interiørdesignerens individuelle tanker om design i fokus.

Horizontal Shower ATT og Vertical Shower ATT i funksjon
Horizontal Shower ATT er en ny applikasjon med den fremtidsrettede dusjteknologien Ambiance Tuning Technique (ATT): en dusj som tas i liggende stilling. Med dette utvider Dornbracht den konvensjonelle dusjopplevelsen til Vertical Shower med en horisontal dusjopplevelse og setter dermed nok en gang en trend på dusjsektoren. Begge applikasjonene kombinerer spesielle utløpspunkter med ulike stråleformer og setter dem sammen til ulike koreografier. Man kan velge mellom tre forprogrammerte koreografier, som har varierende vanntemperatur, -intensitet og -mengde, og som dermed utfolder en valgfri avbalanserende, opplivende eller avspennende virkning.

DEQUE
DEQUE er karakterisert ved sitt strenge formspråk som er redusert til det flate, brede utløpet. Det lave blandebatteriet i nærheten av kummen leder blikket til det vesentlige for denne serien: Måten vannet tilføres på. Her vises fire applikasjoner som gir arkitekter, planleggere og byggherrer inspirasjon til mulige iscenesettelser av produkter.

Gentle Accessoires
Gentle står for enkelthet, letthet og lang levetid. En myk, naturlig design som ledsager deg gjennom dagen, uten å være påtrengende. Dette gjelder ogå for seriens accessoires. Den nye, kvalitativt høyverdige materialkombinasjonen av krom og farget, matt kunststoff gjenspeiler Gentles høye ambisjoner om "Everyday elegance". Kunststoffet kan velges i fire farger, som understreker i enda større grad tilbehørets naturlige og lite påtrengende formspråk.

Serieoversikt baderom
Denne produktsonen gir en informativ oversikt over blandebatteriene Gentle, IMO, Tara., Supernova, MEM og det modulbaserte Symetrics-systemet.

Performing Water
Det målrettede programmet Performing Water står for Dornbrachts kompetanse på vann på baderommet – særlig for de varierte formene Dornbracht-produktene tilfører menneskene vannet i: Vann i form av regn. Vann som klar, kraftfull kaskade. Vann som bred eller kraftig pulserende stråle. Vann som myk Pearlstream med enkeltstråler. På Cersaie vises disse svært ulike måtene å møte vannet som element på.

20 år med Tara
I tillegg til de aktuelle produktnyhetene presenterer Dornbracht også en unik klassiker som feirer jubileum i år: 20 år med Tara – et blandebatteri som på en unik måte har preget Dornbrachts renomme som retningsvisende produsent av blandebatterier og tilbehør av høy kvalitet for baderom og kjøkken. Tara ble til arketype for moderne blandebatterier, og er fram til våre dager blitt tildelt tallrike internasjonale designpriser. Og serien er blitt kopiert minst like mange ganger over hele verden.


Du finner mer informasjon om de enkelte produktene i de separate pressemeldingene om produktene.


Om Dornbracht 
Dornbracht med hovedsete i Iserlohn, Tyskland og nordisk kontor i København, er en aktiv internasjonal, familiebasert produsent av design-blandebatterier og -tilbehør av høy kvalitet til bad og kjøkken. Høyt kvalifiserte medarbeidere og toppmoderne produksjonsteknologi gir produksjons kvalitet på høyeste nivå. Dornbracht har ambisjoner om å være den som leder an innen innovasjon i bransjen, og driver fremskrittet kontinuerlig framover på sektorene for teknikk og produksjon. Dornbracht vinner regelmessig internasjonale designpriser for siner produkters design, og har dessuten siden 1996 hatt et vedvarende kulturengasjement som et av sine karakteristika. Siden 2006 har publikasjonen "Dornbracht – the SPIRIT of WATER" kommet ut i en bad- og kjøkken-edition som står som et uttrykk for Dornbrachts oppfattelse av seg selv som et foretak med kulturell relevans, og som henviser til det store spekteret til Dornbracht som merke. Publikasjonen er på den ene siden et magasin og på den andre siden en katalog. Den dokumenterer sammenhengen mellom inspirasjon, dialog og innovasjon, aspekter som karakteriserer tenkesettet og arbeidet hos Dornbracht.


Ytterligere informasjon om Dornbracht og Dornbracht produktene, samt digital pressemelding kan lastes ned på internettadressen www.dornbracht.com eller rekvireres hos Dornbracht Press Office:

House of Communication A/S, Account Manager Annette Hoff telefon + 47 22 33 15 00 samt e-post hoff@houseofcommunication.com