Download

Back to overview

Dornbracht Foot Bath: Nye programmer og komfortfunksjoner individualiserer badet

Det viktigste i korthet:

Nyheten: Foot Bath
Det spesielle: Nye komfortfunksjoner og programmer ved hjelp av digitale betjeningselementer
Produktkonsept og -design: Sieger Design
Klar for leveranse: Høsten 2013

Oslo/Iserlohn september 2013

Under målsettingen "Transforming Water" presenterer Dornbracht med sitt nyutviklede Foot Bath en elektronisk styrt programmerbar enhet for individuelle fotbad-opplevelser ‒ spesialiserte armaturer og den nye digitale betjeningsteknologien anpasser seg til dine personlige behov. Programmene stimulerer fotreflekssonene, og det gir deg en avkoblende og behagelig opplevelse.

RELAX beroliger kropp og sjel med vannets egen kraft. En langsom, målrettet oppvarming av vannet stimulerer blodomløpet og kan slik løse opp muskelspenninger. En følelse av trygghet roer ned pulsen, mens vannet langsomt stiger fra ankelen til leggen. Etter dette scenarioet føler både hodet og kroppen seg fri.

VITALIZE stimulerer og befrier. Energien kan igjen flyte fritt fra føttene og oppover, en oppfriskende følelse omslutter kroppen. Energiske temperaturvekslinger stimulerer fotsålens refleks soner, dysens økende trykkintensitet aktiverer nervesystemet. Alle sanser stimuleres, velvære fremmes.

I tillegg til de forskjellige programmene finnes det to innstilte komfortfunksjoner som på en bekvem og sikker måte fyller på vann i ønsket mengde: til ankelen eller til leggen. Temperaturen holder behagelige 38°C.

Grunnlaget for programmene og komfortfunksjoner i Foot Bath bygger for det første på tre spesielle armaturer, helt tilpasset behovene i et fotbad: Waterfall med Pearlstream har et særskilt brett dusjmunnstykke som gir en ekstra myk følelse mot huden. Med de myke, parallelle vannstrålene danner denne type stråler en usedvanlig behagelig form for mottakelsen av vannet. Man kan rette munnstykket nøyaktig mot forskjellige punkter på foten eller leggen og de fire dysene i bunnen på karet stimulerer fotsålene.

For det andre skaper den nye, digitale styringen med hjelp av Smart Tools en ekstra komfort, i tillegg til den vanlige, mekaniske betjeningen. To dreie knapper styrer med ett enkelt håndgrep den nøyaktige vannmengden og vanntemperaturen. En displayknapp regulerer vanntilførselen og bunnventilen, en annen styrer valget av komfortfunksjonene for automatisk påfylling av karet og de forskjellige programmer. Foot Bath kan installeres enkelt og raskt etter prinsippet "Plug-and-Play". Enhetens innbygningsmål er 920 x 700 mm, og innbygningshøyden kan varieres, takket være de regulerbare føttene. Alt etter badeværelsets design kan enheten kles med de materialer man ønsker, for eksempel marmor, naturstein, tre eller fliser.

Enheten Foot Bath, inklusive hvitt kar av glassert stål, er tilgjengelig fra høsten 2013. De mekaniske betjeningselementene er tilgjengelig med overflatebehandling enten i krom eller matt platina, de digitale Smart Tools finnes i krom, platina og matt platina.


Om Dornbracht
Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkvarter i Iserlohn er en internasjonalt aktiv, familieeid produsent av design-armaturer og -tilbehør av høy kvalitet til bad og kjøkken. Høyt kvalifiserte medarbeidere og de mest moderne produksjonsteknologier garanterer for produktkvalitet på høyeste nivå. Med merkekravet "Culturing Life" utvider virksomheten sitt solide fundament som bygger på design- og vannkompetanse: teknologiske fremskritt til etablering av nettverk og komfort samt forebyggelse med hensyn til sunnhet og velbefinnende preger i utpreget grad branntilpasningen og produktutviklingen for fremtiden. På den måte former – dyrker – Dornbracht alltid livet på en ny måte. Det mangeårige kulturengasjement innenfor rammene av Culture Projects gir dessuten alltid Dornbracht nye impulser og fremdriver innovasjonen og teknologien i boligens baderom og kjøkken. Dornbracht er en del av Dornbracht Group, som sammen med Alape forener to førsteklasses leverandører til bad og kjøkken.

Mer om Dornbracht på Internett: dornbracht.com - live.dornbracht.com - facebook.de/dornbracht - twitter.com/dornbracht - youtube.com/dornbracht

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Dornbracht Press Office Norge:

House of Communication A/S, Account Manager Annette Hoff telefon: +47 22 33 15 00 samt e-post: hoff@houseofcommunication.comFoot Bath tilbyr nyttige komfortfunksjoner og komplekse programmer, som kan styres via digital betjening, Smart Tools. Produktkonsept og -design: Sieger Design Foto: Stephan Abry Copyright: Dornbracht
De nye spesialiserte armaturene i Foot Bath er perfekt tilpasset behovene i fotbadet. Produktkonsept og -design: Sieger Design Foto: Stephan Abry Copyright: Dornbracht
Det uttrekkbare dusjhodet kan rettes nøyaktig mot forskjellige steder på benet, og gjør det enkelt å gi vannmassasje til leggene og knærne. Produktkonsept og -design: Sieger Design Foto: Stephan Abry Copyright: Dornbracht