Download

Back to overview

ISH 2013: Hot, cold, click! Dornbracht utformer den digitale fremtiden i baderommet

Det viktigste i korte trekk:
Messen: ISH 2013
Temaet: Culturing Life
Nyhetene: Smart Water, Sensory Sky og Personal Needs, Individual Spaces
Hvor: Hall 4.1, stand G 54

IserlohnPå den internasjonale fagmessen ISH (12.-16. mars 2013) presenterer Dornbracht badenyhetene for 2013 og sikter med sitt nye brandstatement "Culturing Life" seg inn på fremtiden. Bade- og kjøkkenkultur får nytt innhold – dagens ideer for morgendagens behov.

Vi lever i en forandret verden. Det er ikke bare den lynraske digitale forandringen som spiller en rolle, også megatrenden Healthness påvirker våre liv. Dornbracht bidrar til denne kulturelle forvandlingsprosess og bygger videre på sin solide grunn når det gjelder design- og vannkompetanse: Teknologiske fremskritt, når det gjelder komfort og kombinasjonsmuligheter, samt forebyggelse, når det gjelder helse og velbefinnende, er det som preger varemerkets målsetting og produktutvikling for fremtiden. Slik former – kultiverer – Dornbracht livet, stadig på nytt. Den nye brandstatement: "Culturing Life".

Dornbracht Bathroom – Aesthetics, beauty and care
I tillegg til sitt nye brandstatement definerer Dornbracht med "Aesthetics, beauty and care" en særskilt ambisjon for baderommet som livsmiljø. Estetikk, skjønnhet og helse står som viktige element i sentrum for produktutviklingen. På ISH-messen kommer denne ambisjonen for første gang til uttrykk i baderomsnyhetene Sensory Sky, Smart Water og de nye, spesialiserte armaturene.

Personal needs, individual spaces
De nye, spesialiserte armaturene for sonene "Cleansing", "Showering", "Bathing" og "Foot Bathing" er helt tilpasset behovene i hvert og ett av disse områdene. Målsetningen er å utvikle enda bedre, enda smartere og enda mer presise måter å levere vann på. Dornbrachtproduktenes klare og rene former gjør det mulig å kombinere enheter fra forskjellige serier og med ulik design. Kolleksjonen blir til et enestående, modulært byggesett som kan tilpasses hver og ens individuelle behov.

Sensory Sky
Som å dusje under åpen himmel – slik er den nye, enestående sensuelle dusjopplevelsen Sensory Sky. Forskjellige slags regn, tåke, lyder og lukter samles til komplekse scenarier, med inspirasjon fra værforhold og stemninger i naturen. Særskilt påvirkes sansene av de naturlige luktkomposisjonene som er tilpasset den totale koreografien. Styringen skjer enkelt med hjelp av Dornbrachts nye, digitale Smart Tools, utviklet innenfor rammene av den nye teknologien Smart Water.

Smart Water
Smart Water står for visjonen om å utnytte digitaliseringens tallrike muligheter på badet (og kjøkkenet) – og drive utviklingen videre. Den smarte teknologien knytter sammen komponentene på badet med hverandre og gjør det dermed mulig å underlette bruken og gjøre den mer individuell. Grunnlaget er Smart Tools som Dornbracht har utviklet. Grensesnittet består av to reglasjer som styrer temperaturen og vannmengden samt en eller flere displaybrytere.

Dornbracht Kitchen – Eat, drink & think
I tillegg til nyhetene for badet overfører Dornbracht de digitale mulighetene også til det andre området de har stor kompetanse – til kjøkkenet. På ISH-messen presenterer bedriften kjøkkennyheter som bygger på teknologien Smart Water, nyheter som forenkler og støtter arbeidsprosessene. Det beste eksemplet: eUnit Kitchen. Den første elektroniske produktløsningen optimerer arbeidsprosessene med hjelp av digitalt styrte armaturer og utmerker seg ved en intuitiv, enkel betjening, Den nye premiumarmaturen Pivot med en aksjonsradius på 360 grader omdefinerer begrepet fleksibilitet på kjøkkenet.

Vår stand på messen
Vår stand på messen presenterer bade- og kjøkkennyhetene i en enkel og klar innramning. I fokus står Smart Water, Sensory Sky og de nye armaturene. På området for Smart Water får de som besøker messen en innføring i den nye, digitale betjeningsteknologien, med hjelp av fire informasjonsbord. En imponerende klippeinstallasjon symboliserer den veldige naturkraft som har gitt inspirasjon til de tre sceneriene i Sensory Sky. I realistiske kjøkkensituasjoner kan besøkende oppleve eUnit Kitchen i funksjon og la seg inspirere av andre kjøkkennyheter. Under tittelen "Connected Comfort" presenterer prosjektpartnerne Dornbracht og Gira et samspill av vann-, lys- og lydscenerier og viser – med assistanse fra selskapene Revox og Brumberg – hvordan man på en meningsfull måte kan sammenstille forskjellige bygningstekniske aspekter med hverandre.

For første gang presenterer Dornbracht på ISH også en "Culture Walk" som beskriver bedriftens vei til å bli en pådriver og innovatør i bransjen. Her blir det tydelig hvordan det langsiktige kulturengasjementet innenfor rammene for Culture Project hele tiden gir nye impulser – fra begynnelsen og til i dag: Dornbracht "Culturing Life".

Detaljer angående bade- og kjøkkennyhetene finnes i respektive pressetekster.

Dornbracht på ISH
ISH (12-16. mars 2013)
Hall 4.1, stand G 54

www.ish.messefrankfurt.com

Om Dornbracht
Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkontor i Iserlohn er en internasjonal familieledet bedrift som produserer designarmaturer og -tilbehør til bad og kjøkken, av høy kvalitet. Kvalifiserte medarbeidere og hypermoderne produksjonsteknologi garanterer at produksjonskvaliteten ligger på topp. Under mottoet "Culturing Life" bygger bedriften videre på sin solide grunn når det gjelder design- og vannkompetanse: Teknologiske fremskritt, angående komfort og kombinasjonsmuligheter, samt forebyggelse, når det gjelder helse og velbefinnende, er det som preger varemerkets målsetting og produktutvikling for fremtiden. Slik former – kultiverer – Dornbracht livet, stadig på nytt. Kulturengasjementet innenfor rammen av Culture Projects, som har pågått i flere år, gir hele tiden Dornbracht nye impulser og sikrer selskapet dets ledende posisjon når det gjelder innovasjoner og teknologi på bad og kjøkken.Dornbracht inngår i Dornbracht Group, som sammen med Alape kan tilby to førsteklasses leverandører til bad og kjøkken.

Mer om Dornbracht på Internett: dornbracht.com - live.dornbracht.com - facebook.de/dornbracht - twitter.com/dornbracht - youtube.com/dornbracht

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Dornbracht Press Office Norge:

House of Communication AS, Account Manager Annette Hoff, tlf. +47 97 14 78 22 samt e-post; hoff@houseofcommunication.com