Download

Back to overview

Dornbracht Premiere: Sensory Sky - en følelse som under åpen himmel

Det viktigste i korte trekk:
Innovasjon: Sensory Sky
Visjon: En dusjfølelse som under åpen himmel
Spesialitet: Komplekse scenarier med regn, tåke, lys og duft
Design: Sieger Design / Choreographies: Schienbein + Pier
Tilgjengelig: Høsten 2013

Iserlohn Med Sensory Sky gjør Dornbracht dusjing til en unik opplevelse som berører alle sanser. Ulike stråle typer, tåke, lys og dufter kombineres til komplekse koreografier som er inspirert av værfenomener og ulike stemninger i naturen.

Under produktutviklingen er det vesentlig at teknologien forblir i bakgrunnen. Sensory Sky kombinerer teknologisk kompleksitet med minimalistisk design. Det store området og det flate panelet har separate dyseseksjoner for hode og kropp, samt et dusjgardin, en tåkedyse for kaldtvann, samt lys- og duftfunksjon.

Enkel og komfortabel bruk via den nye, digitale Smart Tools enhet, som ble utviklet av Dornbracht på grunnlag av Smart Water Technology. Smart Water står for visjonen om å bruke de mange mulighetene for digitalisering av badet (og kjøkkenet), og samtidig gjøre applikasjonen individuell og enkel. Ett lett trykk og det ønskede scenariet begynner.

READJUST er en sensibel koreografi som gjør sansene skjerpet. Tåke og lett regn reduserer det daglige stresset gjennom en forfriskende opplevelse - til det milde sollyset i morgendemringen setter inn, klarner himmelen gradvis og opplevelsen av å være våken igjen blir mer intensiv. Sammensetningen av friske urter og fruktige bær gir en myk duft av tørr skogsjord og styrker den vitale følelsen etter dusjen.

RELEASE imiterer et intensivt regnskyll om sommeren, som har en rensende og frigjørende effekt. Uforløste energier frigjør seg i en uttrykksfull koreografi fra ulike regntyper og stimulerende temperatur- og lysvariasjoner. Disse er inspirert av en forfriskende, tropisk duft av sitrus og jord. Endringen fra kaldt (18 °C) til varmt (35 °C) vann i regngardinen samt fascinerende samspill av sommerens spennende lysfenomener, gir en frigjørende følelse - en ny start for kropp og sjel.

REJOICE beskytter, omfavner og stabiliserer. Den ytre, varme regngardinen (35-38 °C) blir projeksjonsområdet for lyset, og vanndråpene gløder i alle regnbuens farger. En poetisk duftsammensetning kommer i tillegg, som kombinerer en frisk, klar duft med en søt krydret og treaktig avslutning. En fasettrik og harmonisk lek med farger, dufter og regntyper, som gradvis oppsluker hele organismen og bringer alle sanser i harmoni.

En særegenhet med Sensory Sky er dufter som kombineres med koreografier som er inspirert av ulike værfenomener og stemninger i naturen. De er fremstillet av naturlige, essensielle oljer, aromaer og balsamer i samarbeid med Kemitron, som er spesialist innen spa og dufter. Dessuten er alle duftsammensetninger testet av International Fragrance Association (IFRA), og det kan derfor garanteres en høy kvalitet og trygg nytelse av duftene.

I tillegg til de tre scenariene, gir dusjing, dyser, lys og dufter en individuell dusjopplevelse i seg selv eller hver for seg. Enten man bruker en forhåndsprogrammert eller egendefinert koreografi, skaper Sensory Sky en unik sensuell dusjopplevelse som om man tok en dusj under åpen himmel.

Sensory Sky vil bli presentert på ISH 2013 og vil være tilgjengelig fra høsten 2013 med to forskjellige finisher:
Børstet rustfritt stål (i kombinasjon med platina) og høyglanspolert rustfritt stål (i kombinasjon med krom).
Design: Sieger Design / Choreographies: Schienbein + Pier

Via Dornbracht
Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkontor i Iserlohn, er en internasjonalt aktiv, familiedrevet produsent av høykvalitets tilbehør for bad og kjøkken. Høyt kvalifiserte medarbeidere og de nyeste produktteknologiene garanterer en produksjonskvalitet på høyeste nivå. Selskapet baserer grunnlaget for design og kompetanse under mottoet "Culturing Life": teknologiske fremskritt med samarbeid og komfort og forebygging med hensyn til helse og velvære, forsterker merkevaren og produktutviklingen for fremtiden. På denne måten har Dornbracht design dyrket livet - igjen og igjen. Langsiktig satsing på kultur gjør at Dornbracht kontinuerlig kan skape nye impulser innen kulturprosjekter, og være nyskapende og ledende teknologisk sett innen bad og kjøkken. Dornbracht er en del av Dornbracht Group, som sammen med Alape, utgjør to storleverandører av bad og kjøkken.

Mer om Dornbracht på Internett:
dornbracht.com - live.dornbracht.com - facebook.de/dornbracht - twitter.com/dornbracht - youtube.com/dornbracht

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Dornbracht pressekontor Norge:

House of Communication AS, Account Manager Annette Hoff, tlf. +47 22 33 15 00 samt e-post: hoff@houseofcommunication.com

Sensory Sky skaper et fasettrikt, harmonisk samspill av farger, dufter og vannstråler - for en unik dusjopplevelse som berører alle sanser.
Design: Sieger Design / Choreography: Schienbein + Pier
Bilder: Markus Jans
Copyright: Dornbracht
Bruk av Sensory Sky foregår komfortabelt via Smart Tools som er utviklet av Dornbracht, som kjennetegnes av en intuitiv, enkel logikk. Produktdesign: Sieger Design / Choreography: Schienbein + Pier
Bilder: Markus Jans
Copyright: Dornbracht
Sensory Sky scenariet REJOICE beskytter, omfavner og stabiliserer i alle regnbuens farger. Den poetiske duftsammensetningen som er laget av ferske og krydrede dufter bringer sansene i harmoni. Produktdesign: Sieger Design / Choreography: Schienbein + Pier
Bilder: Markus Jans
Copyright: Dornbracht
Sensory Sky scenariet RELEASE er like forfriskende og frigjørende som et sommerregnskyll. Livaktige temperatur- og lysvariasjoner skaper en ny start med tropiske sitrusdufter for kropp, sinn og sjel. Produktdesign: Sieger Design / Choreography: Schienbein + Pier
Bilder: Markus Jans
Copyright: Dornbracht
Sensory Sky skjerper og gjør sansene sensitive med tåke og mildt regn. Produktdesign: Sieger Design / Choreography: Schienbein + Pier
Bilder: Markus Jans
Copyright: Dornbracht