Download

Back to overview

Dornbracht bringer fremtiden inn i baderommet med Smart Water

Det viktigste i korte trekk:

Nyheten: Smart Water
Visjonen: Digitalisering i baderom (og kjøkken)
 

Det spesielle: intuitiv, forståelig anvendelseslogikk; i alle design og serier
 

Design og konsept: Dornbracht i samarbeid med Sieger Design, Square one og Meiré und Meiré 

Tilgjengelig: Våren 2013

IserlohnDornbracht presenterer en ny teknologi som integrerer de utallige valgmulighetene på badet (og kjøkkenet): Smart Water. Et intelligent system som forbinder komponentene på badet med hverandre og gjør bruken enklere, mer komfortabel og individualisert: Det er fremtiden innen bad- og kjøkkenkultur.

Verden har endret seg. Det er ikke kun den voldsomme digitale forandringen som spiller en rolle men også megatrenden Healthness påvirker våre liv. Hvordan skal produkter og systemer så være formet for å støtte våre liv optimalt? Den konstante søken etter svar resulterer nå hos Dornbracht i et system som tar opp individuelle behov og overfører visjonær teknologi til badeværelset og kjøkkenet ved hjelp av Smart Water.

Smart Water står for visjonen om å utnytte digitaliseringens utallige muligheter og sjanser til bruk i baderom og kjøkken - og å fremme dem ytterligere. Grunnlaget for dette er de Smart Tools som Dornbracht har utviklet, og som definerer komfort, sikkerhet og opplevelse i baderom og kjøkken. To induksjonsregulatorer styrer med et enkelt grep presis temperatur og vannmengde; via den lettleselige displaykontakten kan praktiske forhåndsinnstillinger og nyttige funksjoner gjenetableres til bruk i hverdagen. Også komplekse koreografier med flere utstrømmingssteder, som dusjen Sensory Sky, som ble presentert på ISH, kan reguleres ved hjelp av Smart Tools.

Spesielt den desentraliserte plasseringen av betjeningselementene er enestående og øker komforten: Aktivering og vannuttrenging kan for første gang installeres adskilt fra hverandre. Sammen med det universelle formspråket, som kan settes inn i alle design og serier, er maksimal mangfoldighet i designet og individuelle, arkitektoniske volumetriske løsninger garantert.
Dermed er betjeningen av Smart Tools veldig enkel: Ingen kompliserte menyer men derimot en intuitiv, forståelig anvendelseslogikk – helt i tråd med Smart Water-budskapet "Hot, cold, click". Hard- og software utvikles av Dornbracht i egen regi. På den måten kan produsenten også i fremtiden stille software-oppdateringer og hardware-oppgraderinger til rådighet for markedet.

"Badet blir digitalt", erklærer Andreas Dornbracht. "Smart Tools er allerede i dag grunnlaget for morgendagens baderom og kjøkken." Dermed markerer Smart Water først starten på en ny, digital fremtid. Som innovatør og banebryter i bransjen vil Dornbracht drive denne utvikling videre frem og sette nye mål for produkt- og systemløsninger i baderom og kjøkken. En ny æra innenfor baderoms- og kjøkkenarkitektur har begynt.

SMART WATER ble presentert på ISH 2013 og kommer til å finnes på markedet fra våren 2014. Design og konsept: Dornbracht i samarbeid med Sieger Design, Square one og Meiré und Meiré


Om Dornbracht
Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkvarter i Iserlohn er en internasjonalt aktiv, familieeid produsent av design-armaturer og -tilbehør av høy kvalitet til bad og kjøkken. Høyt kvalifiserte medarbeidere og de mest moderne produksjonsteknologier garanterer for produktkvalitet på høyeste nivå. Med merkekravet "Culturing Life" utvider virksomheten sitt solide fundament som bygger på design- og vannkompetanse: teknologiske fremskritt til etablering av nettverk og komfort samt forebyggelse med hensyn til sunnhet og velbefinnende preger i utpreget grad branntilpasningen og produktutviklingen for fremtiden. På den måte former – dyrker – Dornbracht alltid livet på en ny måte. Det mangeårige kulturengasjement innenfor rammene av Culture Projects gir dessuten alltid Dornbracht nye impulser og fremdriver innovasjonen og teknologien i boligens baderom og kjøkken. Dornbracht er en del av Dornbracht Group, som sammen med Alape forener to førsteklasses leverandører til bad og kjøkken.

Mer om Dornbracht på internett:
dornbracht.com - live.dornbracht.com - facebook.de/dornbracht - twitter.com/dornbracht - youtube.com/dornbracht

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Dornbrachts norske Press Office:

House of Communication, Account Manager Annette Hoff, tlf.+47 22 33 15 samt e-post: hoff@houseofcommunication.com

 

En lett trykning, direkte feedback: Med hjelp av det lettleste displayet kan man stille inn både praktiske funksjoner for daglig bruk og komplekse koreografier.
Design og idé: Dornbracht i samarbeide med Sieger Design, Square one og Meiré und Meiré
Fotos: Wolfram Buck
Copyright: Dornbracht
Å betjene Smart Tools er barnslig enkelt, anvendingslogikken er intuitiv og lett å forstå. Ett eneste reglasje styrer med hjelp av et enkelt håndgrep eksakt temperatur og vannmengde.
Design og idé: Dornbracht i samarbeide med Sieger Design, Square one og Meiré und Meiré
Fotos: Wolfram Buck
Copyright: Dornbracht
Det som står i forgrunnen når det gjelder Smart Water er at teknologien holder seg i bakgrunnen. Det enkle, universelle formspråket passer inn uavhengig av design og produktserie.
Design og idé: Dornbracht i samarbeide med Sieger Design, Square one og Meiré und Meiré
Fotos: Wolfram Buck
Copyright: Dornbracht