Download

Back to overview

Dornbracht Premiere: eUnit Kitchen – den første elektroniske produktløsningen for større komfort i kjøkkenet

Iserlohn På bakgrunn av produktundersøkelsen som ble gjennomført i 2011, presenterer Dornbracht i 2013 den første elektroniske produktløsningen for kjøkkenet: eUnit Kitchen. Det nye konseptet er det neste skrittet mot Dornbrachts ledende posisjon innen teknologisk innovasjon til kjøkkenet. Dornbracht har gjennomført en detaljert undersøkelse for å analysere arbeidsprosessene i kjøkkenet. Prosjektet undersøkte hvilken merverdi elektroniske styrte armaturer til bruk i kjøkkenet kunne gi, og hvordan de kunne støtte standardiserte arbeidsforløp. Resultatet av analysen ble brukt internt i forbindelse med produktutviklingen.


Resultatet viser seg nå i den eksklusive, elektroniske produktløsningen eUnit Kitchen. Manuelle håndgrep blir nå teknisk optimalisert og understøtter: Vannforsyning, -dosering og -temperatur i tillegg til eksenterbetjening. De forskjellige funksjonene samles og er tilgjengelige fra samme betjeningselement. En intuitiv, enkel anvendelseslogikk letter arbeidsprosessene for å skape mer tid til kreativitet ved tilberedningen, til anretningen og til gjestene. 


Spesielt gir den nyutviklede fotsensoren en komfortabel merverdi ved arbeidsprosessene i kjøkkenet. Den erstatter den "manglende" ledige hånden og styrer vannforsyningens på/av-funksjon helt uten bruk av hender. Dermed har du en løsning som er både hygienisk og praktisk, når du har skitne eller fulle hender. Fotsensoren er hentet fra det profesjonelle kjøkken til det private kjøkkenet, og sørger for en økt profesjonalitet.


I tillegg kommer vanndoseringsfunksjonen, som gjør det mulig å tappe en nøyaktig vannmengde. Den måler nøyaktig så mye vann du trenger for tilberedning av oppskriften – fra små mengder til baking til store mengder som f.eks til koking av spagetti. 


Betjeningselementenes minimalistiske estetikk passer perfekt inn i det nedtonede design i moderne kjøkken, og den vaskintegrerte varianten kobles sammen med kjøkkenvask og armatur til en enhet. Betjeningselementene er jevnt med benken, slik at den forblir fri til matlaging og oppbevaring av kjøkkenutstyr. Det diskre lyssignalet som gis ved bruk av betjeningen indikerer aktivitet og gir eUnit et mildt atmosfærisk uttrykk.


I forbindelse med utviklingen ble det lagt spesiell vekt på enkel, plassbesparende installasjon: Gjennom den kompakte designen kan eUnit installeres med et enkelt "Plug-and-Play"-prinsipp, og får lett plass under skapene uten at det tar stor plass.

eUnit Kitchen vil være tilgjengelig fra høsten 2013.

Ytterligere informasjon om Dornbracht og Dornbracht-produktene samt den digitale presseteksten finner du på Internett www.dornbracht.com , eller via Dornbrachts pressekontor: House of Communication A/S. Vennligst kontakt Account Manager Annette Hoff på tlf 22 33 15 00 eller e-post hoff@houseofcommunication.com
Den første elektroniske produktløsningen for kjøkkenet: eUnit Kitchen gir høy funksjonalitet og komfort til den profesjonaliserte arbeidsplass i kjøkkenet. I den vaskeintegrerte varianten smelter betjeningselementene sammen til en enhet og frigjør arbeidsflaten til tilberedning av mat og oppbevaring av kjøkkenredskaper. Foto: Thomas Popinger Copyright: Dornbracht
Tapping av vann, dosering og temperatur samt excenter-betjening er samlet i eUnit Kitchen. Den intuitive, enkle anvendelseslogikken forenkler arbeidsprosessen og gir dermed mer tid til kreativitet i matlagingen, til anretning og til gjester. Foto: Thomas Popinger Copyright: Dornbracht
eUnit Kitchens minimalistiske estetikk passer inn i det nedtonede design i moderne kjøkken. Renheten til de elektroniske betjeningselementene gir individuell frihet i valget av utløpssted. Foto: Thomas Popinger Copyright: Dornbracht