Download

Back to overview

Living Kitchen 2013: Eat, drink & think - Dornbracht presenterer kjøkkennyhetene for 2013

Iserlohn/Köln I forbindelse med den internasjonale innredningsmessen imm i Köln viser Dornbracht kjøkkennyheter for det kommende år på Living Kitchen 2013 (14.-20. januar 2013) og gir et første innblikk på brandvisjonen – Culturing Life.

Den mangeårige videreutviklingen og profesjonaliseringen av ulike våt-arbeidsstasjoner i kjøkkenet er sentrale elementer i Dornbrachts filosofi. Separasjon av de ulike funksjonsområder, som man kjenner fra det profesjonelle kjøkken, og integreringen av premium armatur i høy kvalitet og funksjonelt tilbehør blir overført til det private kjøkken med Dornbracht-seriene. Denne innovative tilnærmingsmåten er både inspirasjon og drivkraft bak utviklingen av nye ideer, teknologier og formspråk til kjøkkenet som boligområdet.

En av nyhetene som Dornbracht presenterer under den internasjonale kjøkkenmessen i Köln, er premium -armaturet Pivot. Et etgreps-blandingsbatteri, som forener den praktiske funksjonaliteten med førsteklasses estetikk; Stor svingradius på 360°, dreie og vinkelpunkt på midten av en kjøkkenøy, elegant og nedtonet form.

Foruten Pivot presenterer Dornbracht ytterligere to programsupplementer: Enhåndsbatteriet Elio er tilgjengelig med uttrekkbar kran og tekstiltrukket slange. To nye Water Units krever hver for seg sin plass i kjøkkenet- en enkel vask med flat svakt hellende avløpsflate, en annen bredere vask med hanehul, hvor armatur og tilbehør, også uten rosett, danner en formmesig enhet.

Dornbracht gir videre en eksklusiv forhåndsvisning av den nye elektroniske produktløsningen eUnit, teknisk komfort integrert i kjøkkenet. Basert på produktundersøkelser fra 2011 er det utviklet innovative funksjonsløsninger til å lette kjøkkenets arbeidsprosesser, som for eksempel utmerker seg ved intuitiv betjening og fotsensor.

 

Det nye messekonseptet skaper med sin minimalistiske estetikk en inspirerende atmosfære for å iscenesette Dornbrachts kjøkken innovasjoner. Eat, drink og think er det overordnede tema for utstillingen, som den progressive merkevareforståelsen og den elektroniske produktløsningen for kjøkkenet, eUnit, har oppstått fra. Et samlende kjøkkenbord bringer besøkende sammen til livlig samtale, og du kan oppleve den nye komforten i en riktig kjøkkensituasjon. Med Dornbracht Water Dispensers blir det tilbredt friske te-cocktailer med et indivituelt utvalg av tevarianter og litt søtt - en styrkende avslappende pause fra den ellers hektiske messen.

 

Dornbrachts stand på den internasjonale fag- og publikumsmessen Living Kitchen gir også for første gang et innblikk i den nye markedsvisjonen Culturing Life. Den mangeårige beskjeftigelse med kjøkkenet som boligområde, forskning i gjentatte handlinger og ny teknologi skaper løpende nye spørsmål, ideer og produkter for Dornbracht.  På den måten skaper - kultiverer - Dornbracht livet på nytt igjen og igjen. 

Detaljer om kjøkkennyhetene finner du i vedlagte pressemeldinger

Dornbracht på Living Kitchen
Living Kitchen / i Köln (14. -20. januar 2013)
Hall 4.2, stand B048.Om Dornbracht
Bedriften Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkontor i Iserlohn, Tyskland er en internasjonalt aktiv, familiedrevet produsent av designarmaturer og tilbehør av særdeles høy kvalitet for bad og kjøkken. Høyt kvalifiserte medarbeidere og moderne produksjonsteknologi sikrer produksjonskvalitet på høyeste nivå. Med omdømmet om å være innovasjonsledende i bransjen, har Dornbracht stadig fremgang innenfor teknologiutvikling og produksjon. Dornbracht mottar regelmessig internasjonale designpriser for designen på produktene sine, og har siden 1996 dessuten utmerket seg på grunn av sitt solide kulturelle engasjement. Siden 2006 har publikasjonen ”Dornbracht – the SPIRIT of WATER” blitt utgitt i en bad- og kjøkkenutgave, som viser hvordan Dornbracht innlemmer kulturell relevans som en selvfølgelig del av konseptet og som henviser til Dornbrachts merkespektrum. Publikasjonen, som kan betegnes som både et magasin og en varekatalog, skaper en forbindelse mellom inspirasjon, dialog og nytenkning, som betegner arbeidet og filosofien hos Dornbracht.

Ytterligere informasjon om Dornbracht og Dornbracht-produktene samt den digitale presseteksten finner du på www.dornbracht.com , eller via Dornbrachts pressekontor: House of Communication. Account Manager Annette Hoff tlf. 22 33 15 00 eller via e-post hoff@houseofcommunication.com