Download

Back to overview

Dornbracht programutvidelse: Nytt 1-greps blandebatteri i armaturserien Gentle

Det viktigste i korte trekk:

 

Nyheten: Nytt 1-greps blandebatteri
Serien: Gentle
Det spesielle: høy utløpstut, kortere betjeningsarm, slank kropp
Design: Matteo Thun & Partners
Klar til levering: med umiddelbar virkning

 

Oslo/Iserlohn: Dornbracht presenterer et nytt, ekstra 1-greps blandebatteri til Gentle-serien. Med en høyere utløpstut, slankere kropp og kortere betjeningsarm passer det perfekt til kravene som stilles for å passe små og mellomstore servanter, og dermed et godt supplement til Gentle-programmets ukompliserte design.

Slank i formen, praktisk å håndtere: Det nye 1-greps blandebatteriet kombinerer naturlig eleganse med stor funksjonalitet. Betjeningsarmen som er gjort praktisk kortere, er spesielt velegnet til mindre servanter med sitt korte fremspring på 112 mm. Ny er også den høyere utløpstut: Med en armaturhøyde på 120 mm er det nye 1-greps blandebatteriet ergonomisk og enkelt å betjene. 

Designet fortsetter det rene, klare formspråket som kjennetegner Gentle, og tilpasser seg helt naturlig og elegant inn i badeværelsets arkitektoniske kontekst. Gentle står for „Everyday elegance“ – det spesielle i hverdagen. Serien representerer en diskret eleganse, som ledsager deg gjennom dagen, uten å trenge seg på.

Spesielt den strake, slanke kroppen på det nye 1-greps blandebatteriet gjenspeiler seriens stilfullhet. Den nye, todelte trekkstangen er også med på å skape en klar optikk og er enkel å kombinere med små til mellomstore servanter. Passende tilbehør som kan anvendes til alle desig og serier, runder designet på 1-greps blandebatteriet av. Den nye Gentle 1-greps blandebatteriet kan leveres fra og med nå, med og uten avløpsett, i overflaten krom.


Om Dornbracht 

Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkvarter i Iserlohn er en internasjonalt aktiv, familieeid produsent av design-armaturer og -tilbehør av høy kvalitet til bad og kjøkken. Høyt kvalifiserte medarbeidere og de mest moderne produksjonsteknologier garanterer for produktkvalitet på høyeste nivå. Med merkekravet "Culturing Life" utvider virksomheten sitt solide fundament som bygger på design- og vannkompetanse: teknologiske fremskritt til etablering av nettverk og komfort samt forebyggelse med hensyn til sunnhet og velbefinnende preger i utpreget grad branntilpasningen og produktutviklingen for fremtiden. På den måte former – dyrker – Dornbracht alltid livet på en ny måte. Det mangeårige kulturengasjement innenfor rammene av Culture Projects gir dessuten alltid Dornbracht nye impulser og fremdriver innovasjonen og teknologien i boligens baderom og kjøkken. Dornbracht er en del av Dornbracht Group, som sammen med Alape forener to førsteklasses leverandører til bad og kjøkken.

Mer om Dornbracht på Internett: dornbracht.com - live.dornbracht.com - facebook.de/dornbracht - twitter.com/dornbracht - youtube.com/dornbracht


For ytterligere informasjon vennligst kontakt Dornbracht Press Office Norge:

House of Communication A/S, Account Manager Annette Hoff telefon +47 97 14 78 22 samt e-post: hoff@houseofcommunication.com


Det nye 1-greps blandebatteriet i Gentle-serien kombinerer naturlig eleganse og komfortabel funksjonalitet takket være det slanke designet på kranen og den praktiske forkortede betjeningsjarmen.
Foto: Thomas Popinger
Copyright: Dornbracht
Gentle tilpasser seg helt naturlig og elegant inn i badeværelsets arkitektoniske kontekst. Gentle står for „Everyday elegance“ – det spesielle i hverdagen. Serien representerer en diskret eleganse, som ledsager deg gjennom dagen, uten å trenge seg på.