Download

Back to overview

Stockholm Furniture Fair 2013: Premiere for Dornbracht på Sveriges største møbelmesse

Stockholm / Iserlohn For første gang presenterer Dornbracht på Stockholm Design Week sin innovative portefølje med bad- og kjøkkenprodukter på den svenske møbelmessen Stockholm Furniture Fair (5. til 9. februar 2013) og gir et første glimt av den nye merkevarevisjonen - Culturing Life.

Mange år med videreutvikling og profesjonalisering av produkt-og systemløsninger for bad og kjøkken er sentrale elementer i Dornbrachts filosofi. I tillegg har selskapet regelmessig vunnet internasjonale designpriser siden 1996 for utformingen av sine produkter og kjennetegnes av vedvarende engasjement for kultur. Denne innovative tilnærmingen er både inspirasjon og drivkraft bak utviklingen av nye ideer, teknologier og formspråk for bad og kjøkken som Dornbracht for første gang presenterer på Sveriges største møbelmesse.

I fokus på den ca 50kvm messestanden i Stockholm er badearmaturet Horizontal Shower. Det gjør det mulig å dusje med Ambiance Tuning Technique (ATT) for første gang i liggende stilling og tilbyr et utvalg av forprogrammerte koreografier som varierer i vanntemperatur, -intensitet og -mengde. Her kombinerer seks "Water Bars" som er innebygd i et stort dusjfelt ovenfor en liggeflate, og et "eTool" som sentralt styringselement. Den vertikale dusjopplevelsen kan umiddelbart oppleves på Stockholm Furniture Fair.

Foruten "Horizontal Shower" presenterer Dornbracht med "Selv" et moderne armaturutvalg, som imøtekommer det moderne ønsket om ny ærlighet: materialvalg, funksjonalitet og design kommer tilbake i rommet der de blir satt inn. Som resultat, virker armaturet like selvsagt både i klassisk og moderne interiør og gir mulighet for individuell frihet i iscenesettelsen.

Selv messestanden skaper med sin minimalistiske design og hovedsakelig hvite flater puristiske klare rammer for presentasjonen av bad- og kjøkkenprodukter. På denne måten tilføyes ved siden av "Selv" et utvalg av seriene, blant annet "Imo" samt kjøkkenarmaturet "Lot", diskret inn i messestanden og skaper en minimalistisk rolig utstillingsatmosfære unna messens kjas og mas. Et sentralt "Culture Table" bringer besøkende og forretningspartnere sammen for livlig ordskifte og gir informasjon om Dornbrachts kulturelle engasjement: Ved langvarig støtte av utvalgte utstillinger og prosjekter innenfor rammen av Dornbrachts kulturprosjekter følger selskapets krav, ikke bare i utviklingen av designarmaturer for bad og kjøkken, men også veiledende i kulturelt øyemed.

Dessuten gir Dornbracht på Stockholm Furniture Fair et innblikk i den nye merkevarevisjonen "Culturing Life", som selskapet presenterte i januar på LivingKitchen innenfor rammene av imm Cologne. Den langvarige konflikten med livsrommene kjøkken og bad, studiet av tilbakevendende handlinger og nye teknologier fører Dornbracht kontinuerlig til nye spørsmålsstillinger, ideer og produkter. Så skapende – kultivert – med Dornbracht er livet alltid nytt.

Detaljer om bad- og kjøkkenproduktene finner du i de vedlagte pressemeldingene.

Dornbracht på Stockholm Furniture Fair
5.-9. februar 2013
Hall A, gang G, stand 39


Om Dornbracht

Bedriften Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkontor i Iserlohn, Tyskland er en internasjonalt aktiv, familiedrevet produsent av designarmaturer og tilbehør av særdeles høy kvalitet for bad og kjøkken. Høyt kvalifiserte medarbeidere og moderne produksjonsteknologi sikrer produksjonskvalitet på høyeste nivå. Med omdømmet om å være innovasjonsledende i bransjen, har Dornbracht stadig fremgang innenfor teknologiutvikling og produksjon. Dornbracht mottar regelmessig internasjonale designpriser for designen på produktene sine, og har siden 1996 dessuten utmerket seg på grunn av sitt solide kulturelle engasjement. Siden 2006 har publikasjonen ”Dornbracht – the SPIRIT of WATER” blitt utgitt i en bad- og kjøkkenutgave, som viser hvordan Dornbracht innlemmer kulturell relevans som en selvfølgelig del av konseptet og som henviser til Dornbrachts merkespektrum. Publikasjonen, som kan betegnes som både et magasin og en varekatalog, skaper en forbindelse mellom inspirasjon, dialog og nytenkning, som betegner arbeidet og filosofien hos Dornbracht.

Ytterligere informasjon om Dornbracht og Dornbracht-produktene samt den digitale presseteksten finner du på Internett under , eller får du ved å kontakte Dornbrachts pressekontor: House of Communication: Annette Hoff E-post: hoff@houseofcommunication.com Tel:+47 22 33 15 00. Din kontakt hos Dornbracht Nordic: Louise Werner lwerner@dornbracht.dk Tel: +45 50 84 54 04