Download

Back to overview

Det viktigste i korte trekk:

Serien: IMO
Det spesielle: Supplert produktprogram og den nye overflaten "platina matt"
Produktdesign: Sieger Design

Blandebatteriet for enhver livsstil: Dornbracht presenterer nye produkter for blandebatteriserien IMOISERLOHN IMO er blandebatteriet for enhver (livs-)stil: Takket være sin moderne design og sitt universelle formspråk føyer den seg passende inn i ethvert badeværelse. Med det supplerende produktprogrammet og kvalitetsoverflaten "platina matt" viser Dornbracht en ny fasett ved den populære blandebatteriserien IMO og tilbyr nå enda flere muligheter til å realisere en egen stil også i badeværelset.

Produktprogrammet inkluderte nylig et trehulls blandebatteri for servant og et nytt 1-greps blandebatteri for servant med forhøyet tut. Den gir mer komfort ved bruk av servanten. En papirrullholder med deksel samt en håndkleholder kompletterer produktporteføljen. Dessuten er hele blandebatteriserien ikke bare tilgjengelig med overflaten "krom" i høyglans, men heretter også med den elegante overflaten "platina matt" - dermed byr IMO straks på enda flere muligheter for individuell design i badeværelset.

IMO er den ideelle blandebatteriserien for alle som ønsker å realisere sine egne forestillinger om et perfekt badeværelse: Gjennomtenkt design som følger oss gjennom hverdagen som den største selvfølgelighet i verden. I denne forbindelse gir ikke IMO et sterilt, gjennomstylet bademiljø, men autentiske livsmiljøer som tilpasser seg beboernes individuelle stil og behov. Serien i sin helhet består av et variert produktprogram for servant, dusj, badekar og bidet.

Navnet IMO, som er en forkortelse for det engelske uttrykket „In My Opinion“ (på norsk: „Etter min mening“), står for en fremheving av individuell holdning til livet. En ambisjon som gjenspeiles i designen til serien som ble lansert i 2010. Designens grunnlag er et klart, moderne formspråk som er universelt og nettopp derfor blir en ideell byggekloss for en personlig, inntrykksfull design av badeværelset.
01 Dornbracht IMO Gjennom sitt klare, moderne formspråk føyer IMO seg passende inn i enhver badeværelsedesign og gir stort rom for individualitet. En svært viktig kvalitetsfaktor er det nye trehulls blandebatteriet for servant i platinamatt overflate. Produktkonsept og -design: Sieger Design
Fotografier: Thomas Popinger
Copyright: Dornbracht
02 Dornbracht IMO Gjennomtenkt design, autentisk og variert: IMO er blandebatteriet for enhver (livs-)stil. Det nye 1-greps blandebatteriet med forhøyet tut sørger for ekstra komfort - det gjelder for den enkle servanten eller for dobbeltservanten med sin rause design.
Produktkonsept og -design: Sieger Design
Foto: Thomas Popinger
Copyright: Dornbracht
03 Dornbracht IMO Et trehulls blandebatteri for servant supplerer fra og med nå IMO produktprogrammet. (Fremspring: 165 mm, Høyde på blandebatteri: 220 mm)
Produktkonsept og -design: Sieger Design
Foto: Fotostudio Tölle
Copyright: Dornbracht
04 Dornbracht IMO Mer komfort ved servanten: det nye IMO 1-greps blandebatteriet for servant med forhøyet tut. (Fremspring: 150 mm, Høyde på blandebatteri: 270 mm)
Produktkonsept og -design: Sieger Design
Copyright: Dornbracht