Download

Back to overview

Armaturikonet MEM i ny glans: Luksus og sanselighet med rosegull på badet

Det viktigste i korte trekk:

Nyheten: Ny overflate Cyprum og forfining av MEM
Det spesielle: Første rosegylne overflate og forfining av et ikon innen blandebatterier
Produktkonsept og -design: Sieger Design
Tilgjengelig for levering: Våren 2014

Oslo/Iserlohn 2014 Med en ny overflate overfører Dornbracht tidens store trend med kobber til livsrommene bad og kjøkken: "Cyprum" er en overflate med høyglans som produseres på basis av 18-karats raffinert gull med ekte kobber. Den rosegylne fargen står for eleganse, luksus og sanselighet. Samtidig er serien omarbeidet og utvidet med to nye produkttyper. 


Etter at kjølige hvite og metalliske nyanser som sølv, stål og aluminium de senere år har dominert innen interiørdesign, opplever nå rosegull og kobber en renessanse. Overflater som symboliserer eleganse og skjønnhet, men som samtidig står for varme, intimitet og en naturlig eksklusivitet. Dette trendskiftet kan merkes på alle områder innenfor design og i hverdagen. Dornbracht følger naturligvis opp på denne utviklingen og tar blandebatteriserien MEM – elleve år etter at den ble lansert i 2003 – inn i en skinnende fremtid med "Cyprum": Den nye overflaten fremstilles av 18-karats rosegull og kobber og får dermed en edel glans av spesielt høy kvalitet. Navnet er et konstruert ord som er avledet fra det latinske ordet "Cuprum" for "kobber". "Cyprum" er i første omgang eksklusivt tilgjengelig for MEM, men vil senere bli tilgjengelig for andre utvalgte serier. 

I tillegg til lanseringen av "Cyprum"  blir MEM-programmet supplert med et 3-hulls blandebatteri for badekarkanten samt en helt ny produkttype hos Dornbracht: et frittstående blandebatteri for badekar med fossefallutløp og hånddusj av stavtypen. I tillegg er MEM tidsriktig forfinet både med tanke på design og funksjonalitet. I tråd med mottoet "Reduser alt til det vesentlige, men fjern ikke poesien" har blandebatterielementene for 1-greps blandebatterier og blandebatteri for bidet samt design for alle betjeningsarmvarianter i MEM blitt tilpasset proporsjonalt og optimert teknisk. 

Ut over den tekniske forfiningen tilfører Dornbracht serien ekstra muligheter med hensyn til individualitet, komfort og digitale kombinasjonsmuligheter: Tilpasningen av rosettmålet på 60 x 60 mm muliggjør design- og serieovergripende sammenstilling av MEM-produkter med ulike utløpspunkter og betjeningselementer fra Dornbracht-portfolioen. Dette gir enda mer individuell designfrihet og nye kombinasjonsmuligheter for en moderne badearkitektur. 

De forfinede utgavene av MEM er tilgjengelig fra våren 2014 i overflatene krom, platina, matt platina og den nye rosegylne nyansen Cyprum. 
Om Dornbracht
Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG med hovedkvarter i Iserlohn er en internasjonalt aktiv, familieeid produsent av design-armaturer og -tilbehør av høy kvalitet til bad og kjøkken. Høyt kvalifiserte medarbeidere og de mest moderne produksjonsteknologier garanterer for produktkvalitet på høyeste nivå. Med merkekravet "Culturing Life" utvider virksomheten sitt solide fundament som bygger på design- og vannkompetanse: teknologiske fremskritt til etablering av nettverk og komfort samt forebyggelse med hensyn til sunnhet og velbefinnende preger i utpreget grad brandets tilpasning og produktutviklingen for fremtiden. På den måte former – dyrker – Dornbracht alltid livet på en ny måte. Det mangeårige kulturengasjement innenfor rammene av Culture Projects gir dessuten alltid Dornbracht nye impulser og fremdriver innovasjonen og teknologien i boligens baderom og kjøkken. Dornbracht er en del av Dornbracht Group, som sammen med Alape forener to førsteklasses leverandører til bad og kjøkken.

Mer om Dornbracht på Internett: dornbracht.com - live.dornbracht.com - facebook.de/dornbracht - twitter.com/dornbracht - youtube.com/dornbracht

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Dornbracht Press Office Norge:

House of Communication A/S, Account Manager Annette Hoff telefon: +47 22 33 15 00 samt e-post:    hoff@houseofcommunication.com

Med den nye overflaten "Cyprum" overfører Dornbracht den voksende trenden med kobber til badet – i første omgang eksklusivt for MEM-serien. Overflaten i høyglans fremstilles av 18-karats rosegull og kobber og får dermed en edel glans av spesielt høy kvalitet. Produktkonsept og -design: Sieger Design Foto: Stephan Abry Copyright: Dornbracht
Den rosegylne fargen til den nye overflaten "Cyprum" symboliserer eleganse og luksus, men står samtidig for varme og en naturlig eksklusivitet. Egenskaper som er utviklet for Dornbracht-produkter som f.eks. MEM-regndusjen, hvor vannet faller helt naturlig. Produktkonsept og -design: Sieger Design Fotografier: Stephan Abry Copyright: Dornbracht
Samtidig med forfiningen av MEM-seriens design og funksjonalitet tar Dornbracht en helt ny produkttype opp i MEM-programmet: et frittstående blandebatteri for badekar med fossefallutløp og hånddusj av stavtypen, som gir enda større frihet under den individuelle planleggingen av badet. Produktkonsept og -design: Sieger Design Foto: Stephan Abry Copyright: Dornbracht
Eleganse møter eleganse. MEM 3-hulls blandebatteri for servant med enkeltrosetter i den nye, rosegylne overflaten "Cyprum" på en servant av skinnende svart marmor. Produktkonsept og -design: Sieger Design Foto: Stephan Abry Copyright: Dornbracht
The freestanding MEM bath mixer with its well-defined design and flow spout integrates harmoniously in the bathroom architecture.
Product concept and design: Sieger Design
Photography: Stephan Abry
Copyright: Dornbracht
MEM "Cyprum" glows on the bath-edge three times: bath spout, spray hose fitting and two-way lever.
Product concept and design: Sieger Design
Photography: Stephan Abry
Copyright: Dornbracht
Modification of the MEM rosette dimensions to 60 x 60mm allows for perfect combinations using "Smart Tools". Consequently series and control elements, across different designs in the Dornbracht portfolio, can be combined and yet remain synchronised.

Product concept and design: Sieger Design
Photography: Stephan Abry
Copyright: Dornbracht
The “Cyprum” MEM rain sprinkler and MEM three-hole basin mixer provides the bathroom with emotional accents, harmoniously complementing one another and adding a warm shimmer to the room.

Product concept and design: Sieger Design
Photography: Stephan Abry
Copyright: Dornbracht