Download

Back to overview

Salone del Mobile 2014:Dornbracht skaper med "Smart Home" og den rosagylne overflatebehandlingen "Cyprum" ny inspirasjon for bad og kjøkken.

Det viktigste i korthet:

Messen: Salone del Mobile 2014
Temaer: Culturing Life, Smart Home
Nyhetene:Den rosagylne overflatebehandlingen ""Cyprum"", den omarbeidede MEM-serien
Stand:Hall 24, stand G07-G19ISERLOHN/MILANOFra 8. til 13. april 2014I april 2014 presenterer Dornbracht på den prestisjefylte møbelmessen Salone del Mobile i Milano sin kompetanse på områdene bad, spa og kjøkken, under mottoet ""Smart Home"".Digitale teknologier og bruksområder kobles sammen og gir begrepet privat komfort et nytt innhold.Et spesielt høydepunkt blir presentasjonen av den nye, galvaniske overflatebehandlingen ""Cyprum"" for badet og kjøkkenet.

I overensstemmelse med merkets motto ""Culturing Life"" kommer Dornbrachts badeværelse- og kjøkkenkultur til å bli iscenesatt slik at man kan oppleve den på plass og i bruk.Standardarkitekturen er oppdelt i tre individuelt utformede opplevelsessoner, som allikevel henger sammen via sin design- og serieovergripende konfigurasjon av tappesteder, betjeningselement og overflatebehandlinger, under ledemotivet ""Sampling"".

En sentral posisjon på messen har den nye galvaniske overflatebehandlingen, som Dornbracht her for første gang presenterer for bad og kjøkken for et internasjonalt publikum:""Cyprum"" er en glinsende rosagyllen fargetone, laget av høykarat gull og kobber.Fargetonen står for eleganse og sanselighet og påvirker sterkt moderne badeværelse- og kjøkkeninteriører.

Badeværelset - den omarbeidede MEM-serien og ""Cyprum""
Elleve år etter at serien ble innført presenterer Dornbracht 2014 en armatur-ikon i ny glans: MEM.Seriens formspråk er omarbeidet, den har blitt komplettert med en frittstående badekarsarmatur og en 3-hullsarmatur for badekarskanten, og gir et helt nytt inntrykk takket være den rosagylne overflatebehandlingen ""Cyprum"".Rosettens tilpasning til 60 x 60 millimeter gjør det mulig å kombinere - uavhengig av design og serier - MEM-produktene med forskjellige andre tappesteder og betjeningselement i Dornbrachts produktportefølje.


Kjøkkenet - eUnit Kitchen, Pivot, Tara, Tara Classic og ""Cyprum""
Kjernen i kjøkkensonen er den digitale betjeningsteknologien Smart Water, som overfører digitaliseringens muligheter til kjøkkenet.I Dornbrachts stand på messen kan man oppleve Smart Water i eUnit Kitchen.Høydepunktene i utstillingen er enhåndsblanderen Pivot med 360° aksjonsradius, sammen med armaturikonene Tara og Tara Classic.Disse presenteres på messen med den nye overflatebehandlingen ""Cyprum"".


Private Spa – Transforming Water
Området Private Spa domineres helt av Transforming Water - en vannopplevelse som renser, sparer energi og med hjelp av harmoniske koreografier stimulerer eller kobler av organismen:Sensory Sky stimulerer sansene med vann, lys og dufter, Horizontal og Vertical Shower gir deg enestående dusjopplevelser og Foot Bath er med sine scenarioer perfekt tilpasset for å vitalisere og hjelpe deg å koble av.

Flere detaljer angående nyhetene på messen finner du i respektive pressemeldinger.

Dornbracht på Salone del Mobile
8.-13. April 2014
Ma.-fre. 9:30-18:30
Hall 24, stand G07-G19


Via Dornbracht
Bedriften Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KGmed hovedkontor i Iserlohn, Tyskland er en internasjonalt aktiv, familiedrevet produsent av designarmaturer og tilbehør av særdeles høy kvalitet for bad og kjøkken. Høyt kvalifiserte medarbeidere og moderne produksjonsteknologi sikrer produksjonskvalitet på høyeste nivå.Med merkekravet ""Culturing Life"" utvider virksomheten sitt solide fundament som bygger på design- og vannkompetanse:teknologiske fremskritt til etablering av nettverk og komfort samt forebyggelse med hensyn til sunnhet og velbefinnende preger i utpreget grad branntilpasningen og produktutviklingen for fremtiden. Slik former - kultiverer - Dornbracht alltid livet på en ny måte.Det mangeårige kulturengasjement innenfor rammene av Culture Projects gir dessuten alltid Dornbracht nye impulser og fremdriver innovasjonen og teknologien i boligens baderom og kjøkken.Dornbracht er en del av Dornbracht Group, som sammen med Alape forener to førsteklasses leverandører til bad og kjøkken.

Mer om Dornbracht på Internett:
dornbracht.com - facebook.de/dornbracht - twitter.com/dornbracht - youtube.com/dornbracht

Dornbracht pressekontakt:
Meiré und Meiré, Nora Niemeier / Andrea Ruppert, Lichtstr. 26-28, 50825 Köln,
T. +49(0)221 57770 -507 / -408, E-post: n.niemeier@meireundmeire.de / a.ruppert@meireundmeire.de
Din kontakt hos Dornbracht: Inga Liesenjohann / Nadine Piepenstock/ Karen Heese-Brenner/ Anke Siebold-Laux, Köbbingser Mühle 6, 58640 Iserlohn, T. +49(0)2371 433-2169 / -2119 / -2118 / -143, E-post: iliesenjohann@dornbracht.de / npiepenstock@dornbracht.de/ kheese-brenner@dornbracht.de/ asiebold-laux@dornbracht.de