Download

Back to overview

Det viktigste i korte trekk:

Temaet: Transforming Water
Det spesielle: Sanselig opplevelse av vann med Sensory Sky, Vertical Shower og Horizontal Shower
Interface-konsept/design: Dornbracht i samarbeid med Sieger Design, Meiré und Meiré og Square One

Smarte menn dusjer smart: Dornbracht Sensory Sky, Vertical Shower og Horizontal ShowerISERLOHN Den gir energi om morgenen, avspenning etter en krevende dag på jobben og løser opp muskelspenninger etter en anstrengende workout: Den daglige dusjen er en av moderne menns viktigste ritualer: For 66 prosent er den en fast del av hverdagen, hvilket ble fastslått i en GfK-studie utført på oppdrag fra Blue Responsibility. Dornbracht tar den velgjørende opplevelsen av vann opp på et helt nytt nivå: Med Sensory Sky, Vertical Shower og Horizontal Shower omskapes det hverdagslige dusjritualet til en unik opplevelse for kropp, sjel og sinn – uansett om det skjer i et offentlig spa-anlegg eller hjemme.

De innovative vannbehandlingene er basert på Ambiance Tuning Technique fra Dornbracht.
Med denne teknikken kan ulike typer stråler og utløpspunkter kombineres til forprogrammerte koreografier basert på vanntemperatur og vannmengde. Digitalt styrt og utstyrt med et IP-kompatibelt grensesnitt kan produktløsningene også nettkoples med andre komponenter i huset, f.eks. lys og lyd – en mulighet som Dornbracht hittil er eneste produsent innen bransjen som tilbyr. Dermed kan morgenen starte under dusjen, ikke bare med personlig velværetemperatur, men også med din favorittmusikk og med din foretrukne lyskoreografi.

Ambiance Tuning Technique ble utviklet av Dornbracht under det overgripende konseptet Transforming Water. Dette står for vannets transformerende virkning på mennesker. Ulike scenarier kan velges og har ulike virkninger, avbalanserende, avslappende eller stimulerende - og dermed kan de bli til smarte hjelpere som bidrar til å gjøre deg fysisk og mentalt i stand til å møte hverdagens utfordringer.

Frisk Start: Fylle på energi for dagen
Morgenen begynner med Sensory Sky og det vitaliserende scenariet reLease: Denne dusjkoreografien er inspirert av intens sommerregn. Den består av regn, tåke, lys og duft og virker både rensende og befriende - en optimal forberedelse på en aktiv og produktiv dag. Ulike regntyper og vitaliserende temperatur- og lysveksel stimulerer blodsirkulasjonen, fordriver tretthet og gir energi. En forfriskende duft av sitrusfrukter med duften av jord i bunn vitaliserer og skjerper sansene. Det fascinerende samspillet av regnbyger om sommeren og lynblink fremmer en følelse av befrielse – en ny start for kropp, sjel og sinn.

Relax: Stressreduksjon etter en hard arbeidsdag
På jobb har vi gitt 100 prosent – vi har fått et viktig prosjekt opp å gå, og vi har fått i havn en lukrativ kontrakt. Tid for en reset: Redusere stress og finne roen. Scenariet De-Stressing fra Horizontal Shower skyller bokstavelig talt dagen av kroppen. Anvendelsen muliggjør for første gang en fascinerende vannmassasje i liggende stilling. En sakte, målrettet oppvarming av vannet løser opp spente muskler og gir dermed også startskuddet til at du gir mentalt slipp. Gradvis avtar tankestormen i styrke og forandrer seg til en klar og rolig strøm av tanker. Hode og kropp er på nytt renset og klar.

Etter treningen: Avspenne musklene, lade opp batteriene
En stram joggetur i frisk luft, en effektiv workout i gymsalen: Regelmessig fysisk trening holder oss i form og hjelper oss dermed med å holde oss i en god tilstand og produktive over lang tid. Etter treningen høyner
Vertical Shower energinivået vårt igjen: Koreografien Energizing stimulerer alle sansene, aktiverer blodsirkulasjonen og mikrosirkulasjonen. En stadig veksel mellom varme og forfriskende kalde vannspruter stimulerer blodsirkulasjonen og bedrer regenereringen av musklene - og det gjør at vi raskere er i form igjen til å gjennomføre neste treningsøkt.

Oversikt: Sensory Sky, Vertical Shower og Horizontal Shower
Hos Sensory Sky kombineres ulike typer regn, tåke, lys og dufter til komplekse koreografier som er inspirert av værfenomener og stemninger i naturen. En følelse som under åpen himmel. Stress og forpliktelser forekommer å være uendelig langt unna. Det brede regnpanelet har separate dusjfelt for hodedusj, kroppsdusj og regnforheng, en tåkedyse for kaldt vann samt lys- og duftfunksjon. Etter ønske kan disse velges separat, eller de kan utfolde sin virkning gjennom de forprogrammerte scenariene reAdjust, reJoice og reLease.

Horizontal Shower er en unik vannmassasje som man kan nyte mens man ligger på magen eller ryggen på et oppvarmet liggeunderlag. Den kombinerer seks Water Bars, som er innfelt i et bredt dusjfelt over et liggeunderlag. Ulike vannstråletyper og vannmengder samt vekslende temperaturer kombineres til tre scenarier som utfolder en avbalanserende (Balancing), vitaliserende (Energizing) eller avslappende (De-Stressing) virkning. Resultatet er en fullstendig, helhetlig avspenning.

Vertical Shower kombinerer spesielle utløpspunkter med ulike vannstråletyper: Just Rain omhyller kroppen med store, perlende dråper. En klar, bred vannkaskade faller ned på skuldrene fra Water Sheet og løser opp musklene, mens ryggen stimuleres av to Water Bars. Scenariene er de samme som for Horizontal Shower.

01 Dornbracht Sensory Sky Samme følelse som under åpen himmel: Sensory Sky kombinerer ulike typer regn, tåke, lys og duft til fasinerende dusjopplevelser som er inspirert av værfenomener i naturen. Design: Sieger Design; Copyright: Dornbracht; foto: Markus Jans
02 Dornbracht Sensory Sky Det brede regnpanelet til Sensory Sky har separate dusjfelt for hodedusj, kroppsdusj og regnforheng, en tåkedyse for kaldt vann samt lys- og duftfunksjon. Design: Sieger Design; Copyright: Dornbracht; foto: Markus Jans
03 Dornbracht Vertical Shower Vertical Shower får deg i form igjen etter en workout: Den klare, brede vannkaskaden fra Water Sheet løser opp muskulaturen i skuldrene, mens ryggen stimuleres av den kraftige vannstrålen fra to Water Bars. Design: Sieger Design; copyright: Dornbracht; foto: Stephan Abry
En unik vannmassasje i liggende stilling: Horizontal Shower muliggjør maksimal avspenning gjennom en kombinasjon av ulike stråletyper, vannmengder og temperaturer. Design: Sieger Design; Copyright: Dornbracht; foto: Markus Jans
05 Dornbracht Horizontal Shower Tre scenarier fra Horizontal Shower – Balancing, De-Stressing, Energizing – virker etter ønske avbalanserende, avslappende eller vitaliserende. Kropp og sinn opplever en merkbar vitalisering. Design: Sieger Design; Copyright: Dornbracht; foto: Thomas Popinger