Download

Back to overview

Fremtiden er helse: førende spaanlegg i Europa satser på løsninger fra Dornbracht

ISERLOHN Helse og forebygging er viktige samfunnstrender - og i fremtiden vil dette bare bli enda viktigere. Mens hverdagens utfordringer stiger for den enkelte, blir det enda viktigere å fokusere på kroppslig og mentalt velvære. Helse og selvbevissthet ses i økende grad som en holdning og som noe som er ethvert menneskes eget ansvar. Derfor blir stadig flere mennesker opptatt av å ta vare på de små pustehullene som dukker opp, enten det dreier seg om en helg på spa eller en avslappende behandling mellom to arbeidsmøter. Helse- og velværesentre opplever en enorm økning, men også mange hoteller reagerer på denne trenden og utvider velværesentrene sine tilsvarende. Stadig flere eksklusive etablissementer velger produktløsninger fra Dornbracht: med enestående vannopplevelser kan Dornbracht tilby velrenommerte spaanlegg i hele Europa velgjørende behandlinger for kropp, sjel og sinn. Det fokuseres stadig mer på helse, og hos Dornbracht har helse lenge vært utgangspunkt for utvikling av nye produkt- og systemløsninger. I mange år har produsenten vært opptatt av menneskers individuelle behov og ikke minst personlige ritualer på badet og på spaanlegg. Denne kunnskapen overføres til innovativ bruk av vann. Ved hjelp av smart vannstyring har det lykkes Dornbracht å generere ekstra merverdi med tanke på helse og velvære: Individuelle scenarier virker avspennende eller vitaliserende på sinnet etter ønske, gjenvinner den indre balansen og gir ny energi. Dette er mulig med for eksempel Sensory Sky, Vertical Shower, Horizontal Shower og Foot Bath – løsninger som er basert på Dornbrachts Ambiance Tuning Technique og som en rekke velvære- og helsesentre i hele Europa tilbyr sine gjester.

Du finner Dorbrachts produkter på velrenommerte helsesentre som Lans Medicum i Hamburg og nyåpnede Lanserhof ved Tegernsee. Men også en rekke andre kjente hoteller som Four Seasons samt mindre, eksklusive boutique-hoteller og spaanlegg satser på Dornbracht – både i Zürich, London, Paris, Istanbul, Milano, Amsterdam, Moskva og København. Felles er at de ønsker å satse på førsteklasses kvalitet, perfeksjon og en fantastisk vannopplevelse.

Helse og velvære med ekstraordinære vannopplevelser

Med opplevelsesdusjen Sensory Sky tilbyr Dornbracht en sensuell blanding av regn, tåke, lys og duft. Dusjen er inspirert av værfenomener og stemninger i naturen og virker rensende og frigjørende som et intensivt sommerregn, vitaliserende som en mild regnskur før daggry eller beskyttende som en varm vegg av regn.

Aktivdusjen Vertical Shower tilbyr ulike stråletyper som kommer ut av ulike dyser og som former en velgjørende koreografi. Mens store, perlende dråper faller ovenfra, stimulerer en kraftig strøm både skuldre og rygg.

Horizontal Shower tilbyr en helt spesiell og avslappende vannmassasje mens du ligger. Seks Water Bars sørger for ulike scenarier mens kroppen varmes opp på den oppvarmede liggeflaten.

Foot Bath tilbyr en helt spesiell og behagelig stimulering av fotreflekssonene. Enheten vekselsvis masserer fotsålene og varmer eller avkjøler bena med målrettede temperaturendringer, noe som muliggjør individuell Kneipp-behandling og økt fysisk velvære. Virkningen begrenser seg ikke bare til føttene, men sprer seg rundt i hele kroppen.
Styringen av disse funksjonene skjer ved hjelp av såkalt Smart Tools – digitale betjeningselementer som styrer både temperatur og vannmengde samt regulerer komplekse koreografier ved hjelp av enkle knappetrykk. De intelligente systemene har smarte forhåndsinnstillinger og funksjoner som bidrar til økt komfort og livskvalitet - enten man besøker et spa eller er hjemme hos seg selv.
Kokkedal Slot utenfor København skjuler et ekte luksushotell. I 2014 åpnet spaet dørene for å kunne tilby gjestene skreddersydde behandlinger midt i den herlige, danske naturen.
Foto: Kokkedal Slot København
Med Sensory Sky fra Dornbracht tilbyr eksklusive Kokkedal Slot Spa en vannopplevelse utenom det vanlige: Individuelle scenarier med regn, tåke, lys og duft benytter vannets transformerende kraft og berører alle sinn.
Foto: Kokkedal Slot København
På Skodsborg Kurhotel & Spa utenfor København kombineres nordiske tradisjon med moderne arkitektur. Omgitt av et fascinerende naturlandskap ved Øresund tiltrekker det eksklusive anlegget seg gjester fra hele verden.
Foto: Kurhotel Skodsborg
Tolv varme og kalde spabad og bassenger lover en helt spesiell velværeopplevelse. Alle områder på Skodsborg Spa & Fitness Centers er utstyrt med Dornbracht-armaturer. I tillegg har spaset en Vertical Shower der du ligger mens du dusjer.
Foto: Dornbracht
Vertical Shower hører til høydepunktene på Skodsborg Spa: Dusjen fra Dornbracht kan tilby tre ulike koreografier i forhold til individuelle behov: Balancing, Energizing og De-Stressing.
Foto: Dornbracht

Pur velvære på 800 km2: Thief Spa i Oslo åpnet i mars 2014. Her tilbys man det beste fra ulike badekulturer rundt i verden. Til det eksklusive miljøet hører også Dornbracht Sensory Sky.
Foto: The Thief Spa
Individuelle vannkoreografier, fascinerende lysscenarier og velgjørende duftblandinger blir ett med Sensory Sky. En helt spesiell kroppserfaring som man nå også kan oppleve på Thief Spa i Oslo.
Foto: Dornbracht
En luksuriøs, men likevel intim atmosfære kjennetegner Thief Spa. I det store bassenget samt i ulike badstuer kan man legge stresset bak seg.
Foto: The Thief Spa
Også Horizontal Shower fra Dornbracht kan man oppleve på de beste spaanleggene i Europa: en enestående dusjopplevelse der man ligger.
Foto: Dornbracht
Nye Lanserhof ved Tegernsee er et av de ledende helse- og velværesentrene i Europa og kjent for sin innovative bruk av vitaliserende og helsefremmende metoder. Med sin velgjørende virkning på kropp og sjel er Sensory Sky med på å forebygge helseplager på det velrenommerte anlegget.
Foto: Lanserhof Tegernsee/Egbert Krupp
Foot Bath forener ulike vannstråletyper, komfortfuksjoner og forhåndsprogrammerte scenarier som har en deilig virking som kjennes i kroppen selv lenge etter at behandlingen er avsluttet. Det uttrekkbare røret legger til rette for individuelle Kneipp-behandlinger.
Foto: Dornbracht