Download

Back to overview

432 Park Avenue: Luksusleiligheter over takene i New York

Det viktigste i et nøtteskall

Prosjekt: 432 Park Avenue, New York City, Manhattan
Prosjekttype: Luksusboliger
Åpning: 2015
Arkitekt: SLCE Architects, Rafael Viñoly Architects
Designer: Deborah Berke Partner
Byggherre: Macklowe Properties
Dornbracht-produkter: Tara Classic (kjøkken), Tara. (badeværelse)Iserlohn/New York.
432 Park Avenue i New York City er en bygning i særklasse. Med en høyde på 426 meter et det nye boligbygget, som skal ha offisiell åpning denne sommeren, en av verdens høyeste skyskrapere. 432 Park Avenue byr ikke bare på dagens beste utsikt over millionbyen, men også innredningen av de til sammen 104 luksusleilighetene oppfyller de høyeste krav: I badeværelsene og kjøkkenene, som ligger badet i lys, har planleggerne satset på designblandebatteriet Tara fra Dornbracht.

432 Park Avenue er det yngste og hittil mest spektakulære prosjektet til investor og eiendomsutvikler Harry Macklowe. Med sine 96 etasjer har den slanke bygningen, som er tegnet av arkitektkontoret SLCW Architects og Rafael Viñoly, gitt New Yorks skyline et nytt uttrykk. Det er ikke for ingenting at 432 Park Avenue også kalles byens "nye ikon".

96 etasjer med luksus: 432 Park Avenue
En helt ny livsopplevelse venter på de fremtidige beboerne over skyene – takket være raust dimensjonerte vinduer på tre ganger tre meter og en innredning som oppfyller alle krav og drømmer. Hvert element er omhyggelig valgt ut av designeren Deborah Berke, der hun har tatt spesielt hensyn til den unike arkitekturen. Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene, heller ikke på badeværelsene. Fra det frittstående badekaret kan man nyte en utsikt som tar pusten fra en, omgitt av edel marmor og en puristisk design. Omgivelsene kombinerer modernitet med tidløs eleganse og viderefører på den måten byggverkets ikoniske ambisjoner i interiøret.

Eksklusiv innredning av badeværelser og kjøkken: Tara fra Dornbracht
Når det skulle velges blandebatterier, falt valget på Tara fra Dornbracht, som på sin side også regnes for å være et ikon. Seriens klare, avbalanserte form gjør den til et ettertraktet designobjekt verden over. Med sin enkle form forholder Tara seg diskret til badeværelsets arkitektur – men utgjør samtidig et estetisk statement. Dette gjelder også for de avansert utstyrte kjøkkenene, hvor designblandebatteriet, sammen med en separat skylledusj, runder av det eksklusive interiøret på en stilfull måte. Som alle blandebatterier fra premium-produsenten produseres også Tara utelukkende i Tyskland og står dermed for ypperste produksjonskvalitet, - Made in Germany.
432 Park Avenue 01 432 Park Avenue er den nest høyeste bygningen i metropolen New York og regnes i dag for å være det mest luksuriøse boligkomplekset i verden. (Credits: DBOX for CIM/Macklowe Properties)
432 Park Avenue 02 Til å miste pusten av: Leilighetens store vinduer gir storslått panoramautsikt over New York. (Credits: DBOX for CIM/Macklowe Properties)
432 Park Avenue 03 432 Park Avenue er på alle måter luksuriøs innvendig også: Planleggerne har kun satset på den høyeste kvalitet og tidløs design i innredningen. I de flotte badeværelsene brukes blandebatteriikonet Tara fra Dornbracht Varme tohulls blandebatterier til frittstående montering og 1-greps blandebatteri for servant. (Credits: DBOX für CIM/Macklowe Properties, produktgodkjenner: Dornbracht)
432 Park Avenue 03a 432 Park Avenue er på alle måter luksuriøs innvendig også: Planleggerne har kun satset på den høyeste kvalitet og tidløs design i innredningen. I de flotte badeværelsene brukes blandebatteriikonet Tara fra Dornbracht. Varme tohulls blandebatterier til frittstående montering og 1-greps blandebatteri for servant. (Credits: DBOX für CIM/Macklowe Properties, produktgodkjenner: Dornbracht)
432 Park Avenue 03b 432 Park Avenue er på alle måter luksuriøs innvendig også: Planleggerne har kun satset på høyeste kvalitet og tidløs design i innredningen. I de flotte badeværelsene brukes blandebatteriikonet Tara fra Dornbracht; varme tohulls blandebatterier til frittstående montering og 1-greps blandebatteri for servant. (Credits: DBOX für CIM/Macklowe Properties, produktgodkjenner: Dornbracht)
432 Park Avenue 04 Også i de luksuriøse kjøkkenene i leilighetene gir Tara, her i kombinasjon med en separat skylledusj fra Dornbracht, et stilfullt statement. (Credits: DBOX für CIM/Macklowe Properties, produktgodkjenner: Dornbracht)
432 Park Avenue 04b Også i de luksuriøse kjøkkenene i leilighetene gir Tara, her i kombinasjon med en separat skylledusj fra Dornbracht, et stilfullt statement. (Credits: DBOX für CIM/Macklowe Properties, produktgodkjenner: Dornbracht)