Download

Back to overview

Det viktigste i korte trekk:

Nyheten: Programutvidelse for eno
Det spesielle: Nye blandebatterier med forhøyet tut
Produktkonsept og -design: Sieger Design
Tilgjengelig for levering: Sommeren 2015

Dornbracht-programutvidelse: eno i to nye varianter med forhøyet tut

ISERLOHN Dornbracht supplerer sin eno-serie med to nye blandebatterier med forhøyet tut: en variant med uttrekkbar tut og en variant med uttrekkbar dusj. De byr begge på to ulike stråletyper: perlator- eller dusjstråle. Utløpstuten er forhøyet med 90 mm og dermed tilpasset optimalt de krav som stilles på kjøkkenet.

eno er et 1-greps blandebatteri for kjøkken. Blandebatteriets håndtak har en konstruksjon som intuitivt reduserer forbruket av varmt vann: Når håndtaket er i nøytral stilling, kommer det utelukkende kaldt vann ut av eno. Dermed bidrar eno ikke bare til å redusere strømutgiftene til varmtvannsberedningen, men også til å holde CO2-utslippet lavt – en fordel for klimaet.

Dornbracht eno: Klar Design, presis funksjonalitet
eno har en design som er karakterisert ved et klart, saklig formspråk som understrekes gjennom betjeningsarmens markante
90-graders åpningsvinkel og fabrikasjonen uten sagsnitt. Den presise overgangen mellom utløpstut og blandebatteriets hovedelement understreker de avbalanserte og harmoniske proporsjonene.

Premium-blandebatterier Made in Germany
Programutvidelsene for eno-serien er tilgjengelige i utførelser i krom og matt platina.
De galvaniske overflatene kjennetegnes ved sin karakteristiske glans og en unik fargedybde. Dette beviser den ypperlige kvaliteten på blandebatteriene for kjøkken fra Dornbracht. Disse produseres utelukkende i Tyskland og står for framstilling av høyeste kvalitet. 

 

01a Dornbracht eno Dornbracht utvider eno-serien med to nye blandebatterier med forhøyet tut. Disse er optimalt tilpasset de krav som stilles på kjøkkenet. Tilgjengelige som variant med uttrekkbar tut (01a) eller uttrekkbar dusj med to vannstråletyper (01b).
Design: Sieger Design; Foto: Thomas Popinger; Copyrights: Dornbracht
01b Dornbracht eno Dornbracht utvider eno-serien med to nye blandebatterier med forhøyet tut. Disse er optimalt tilpasset de krav som stilles på kjøkkenet. Tilgjengelige som variant med uttrekkbar tut (01a) eller uttrekkbar dusj med to vannstråletyper (01b).
Design: Sieger Design; Foto: Thomas Popinger; Copyrights: Dornbracht
02 Dornbracht eno Et klart og saklig formspråk er karakteristisk for eno-serien. I tillegg understreker
programutvidelsene: Overgangen mellom utløpstut og blandebatteriets hovedelement er presis, og proporsjonene er avbalanserte og harmoniske.
Design: Sieger Design; Foto: Thomas Popinger; Copyrights: Dornbracht