Download

Back to overview

Det viktigste i korte trekk:

Nyheten: Sync blandebatteri for kjøkken
Det spesielle: Dynamisk formspråk og ny funksjonstype, pull-down-blandebatteri med dusjfunksjon
Produktkonsept og -design: Sieger Design
Tilgjengelig for levering: Sommeren 2015

Dornbracht-nyhet: Pull-down-blandebatteriet Sync


Iserlohn
Med lanseringen av det nye blandebatteriet for kjøkken, Sync, presenterer Dornbracht samtidig en ny funksjonstype: et pull-down-tut med dusjfunksjon. Utløpet, som kan trekkes nedover, til denne funksjonstypen forstørrer blandebatteriets aksjonsradius og gjør dermed det daglige arbeidet på kjøkkenet mer komfortabelt. Med sitt dynamiske formspråk tar Sync opp tråden fra ikonisk Dornbracht-design og kombinerer på denne måten estetikk på høyt nivå med førsteklasses funksjonalitet.

En vesentlig fordel med det nye pull-down-blandebatteriet fra Dornbracht er utløpstuten som kan forlenges nedover. Takket være den fleksible forlengbare slangen kan den uten problemer føres fram til det aktuelle bruksstedet. Dermed oppnås størst mulig bevegelsesfrihet i våtsonene på arbeidsplassen. En matt svart, temperaturisolert gripeflate leder brukerens håndt intuitivt til det forlengbare elementet som ligger optimalt i hånden.
Den 360-graders svingradiusen til Sync, den forhøyede tuten og blandebatteriets store rekkevidde gir ekstra spillerom.

To vannstråletyper – laminær stråle og dusjstråle

Sync byr på to vannstråletyper, alt etter bruksformål: en naturlig, klar laminær stråle og en kraftig dusjstråle. Dusjen er utviklet spesielt av Dornbracht for å realisere den smale tutens design med en diameter på kun 28 mm – presisjon ned til minste detalj. Omstillingen mellom lineær stråle og dusjstråle skjer uten problemer ved å trykke på en knapp på baksiden av det svarte forlengbare elementet. I denne forbindelse letter den lange betjeningsarmen og den ergonomiske åpningsvinkelen på 90 grader korrekt dosering av vannmengden.

Sync: Ny designikon med dynamisk formspråk

Det nye premium-blandebatteriet Sync er karakterisert ved et dynamisk, fremadrettet formspråk som bokstavelig talt kommer brukeren i møte. Karakteristisk er den koniske overgangen mellom element og utløp, samt den innvendige, parallelt forløpende innvendige konturen til betjeningsarmen uten sagsnitt. Blandebatterielementets koniske form fortsettes også i betjeningsarmens trapesformede profil. Sync er også tilgjengelig i en versjon med design karakterisert ved sirkelrundt utløp.

Velutprøvd Dornbracht-kvalitet

Sync er tilgjengelig i de galvaniske overflatene krom og matt platina. Galvaniske overflater er ekstremt slitesterke og oppfyller dermed på spesielt vis de spesielle kravene som stilles på kjøkkenet. Deres karakteristiske glans og unike fargedybde beviser den fremragende kvaliteten til blandebatterier for kjøkken fra Dornbracht. Som alle blandebatterier fra premium-produsenten produseres også Sync utelukkende i Tyskland. Dermed sikrer produsenten av premium-blandebatterier en vedvarende høy standard og presis kvalitet på fabrikasjonen, Made in Germany.
01 Dornbracht Sync Med Sync presenterer Dornbracht en ny funksjonstype: et pull-down-blandebatteri med dusjfunksjon. Med sitt dynamiske formspråk tar Sync opp tråden fra ikonisk Dornbracht-design og kombinerer dette som vanlig med førsteklasses funksjonalitet.
Design: Sieger Design; Foto: Thomas Popinger; Copyrights: Dornbracht
02 Dornbracht Sync Takket være utløpstuten som kan trekkes nedover har Sync fått en utvidet aksjonsradius som gjør bruken enda mer komfortabel. 360-graders svingradius, forhøyet tut og blandebatteriets store rekkevidde gir ekstra bevegelsesfrihet.
Design: Sieger Design; Foto: Thomas Popinger; Copyrights: Dornbracht
03 Dornbracht Sync Den matte svarte gripeflaten er temperaturisolert og ligger optimalt i hånden.
Design: Sieger Design; Foto: Thomas Popinger; Copyrights: Dornbracht
04a Dornbracht Sync Sync stiller til rådighet to ulike vannstråletyper, alt etter bruksformål: en naturlig, klar laminær stråle og en kraftig dusjstråle. Omstillingen skjer uten problemer ved hjelp av en knapp på baksiden av den svarte gripeflaten.
Design: Sieger Design; Foto: Thomas Popinger; Copyrights: Dornbracht
04b Dornbracht Sync Sync stiller til rådighet to ulike vannstråletyper, alt etter bruksformål: en naturlig, klar laminær stråle og en kraftig dusjstråle. Omstillingen skjer uten problemer ved hjelp av en knapp på baksiden av den svarte gripeflaten.
Design: Sieger Design; Foto: Thomas Popinger; Copyrights: Dornbracht
05 Dornbracht Sync Sync er tilgjengelig i en versjon med design karakterisert ved sirkelrundt utløp. Seriens dynamiske, fremadrettede formspråk opprettholdes også i dette utkastet.
Design: Sieger Design; Foto: Thomas Popinger; Copyrights: Dornbracht