Download

Back to overview

Det viktigste i korte trekk:

Messen: ISH 2015 (10.-14.03.), Dornbracht-stand: Hall 4.1 / stand G54
Nyhetene: CL.1, Comfort Shower & Leg Shower; Sync, Tara Ultra, eno (kjøkken)

ISH 2015: Dornbracht-nyheter for bad, spa og kjøkkenIserlohn/Frankfurt am Main, mars 2015.
Med innovasjoner for bad, spa og kjøkken ga Dornbracht også i år nye impulser. På den internasjonale, verdensledende messen ISH presenterte foretaket bl.a. CL.1 – et blandebatteriprogram for badeværelset som setter nye standarder, ikke bare når det gjelder design, men også med tanke på utformingen av overflatene: Grepene på CL.1 kan leveres med to relieffstrukturer som gir dem en sanselig, unik optikk og haptikk. Det er komfortabelt å dusje i sittende stilling med de nye programmene Comfort Shower og Leg Shower – helt enkelt ved å trykke på en knapp. I tillegg til nyhetene for badeværelset viste Dornbracht på ISH-messen også innovasjoner for kjøkkenet som et rom som er integrert i hverdagen: de nye Pull-down-blandebatteriene Sync og Tara Ultra, samt et supplement til produktprogrammet for eno-serien, som utvides med to nye blandebatterier med forhøyet tut.

Med sin varemerkeløfte „Culturing Life“ har Dornbracht 2013 utvidet sitt fundament av design- og vannkompetanse: Teknologisk fremskritt når det gjelder egnethet for nettverk og komfort, samt forebygging når det gjelder helse og velvære, har forsterket foretakets markedsprofil og produktutvikling. På ISH i år løftet Dornbracht dette programmet frem mot et nytt nivå – med ikonisk design, innovative vannbehandlinger og en videreutvikling av den digitale betjeningsteknologien Smart Water. Og det er ikke bare selve teknikken som står i fokus, men også det som teknikken gjør mulig. Merverdi som individualitet, komfort og forebygging av helse blir til sentrale drivere for innovasjon og utgangspunkt for utvikling av nye produktløsninger.

CL.1
Med CL.1 presenterte Dornbracht en ny blandebatteriserie for badeværelset. Det progressive formspråket markerer starten på en ny epoke innen Dornbracht-design – dynamisk, elegant, sporty. I tillegg er CL.1 karakterisert ved to innovative egenskaper: et nytt strålemønster som skyller hendene med 40 myke enkeltstråler, samt overflatestrukturer som gir grepene spesiell optikk og haptikk.

Comfort Shower og Leg Shower
Comfort Shower er et dusjprogram som muliggjør en hittil unik opplevelse av vann i sittende stilling. Sittestillingen gir dyp avspenning og økt komfort når det samtidig utføres aktive behandlinger som peeling eller kaldtvannsdusjing. I tillegg presenterte Dornbracht Leg Shower som ekstrautstyr til Comfort Shower eller som separat program for (hjemme-) spa: et innovativt program for vitaliserende dusjer for føttene ved å trykke på en knapp.

Dornbracht Kitchen
I tillegg til nyhetene for badeværelset viste Dornbracht på ISH-messen også innovasjoner for kjøkkenet som et rom som er integrert i hverdagen: de nye Pull-down-blandebatteriene Sync og Tara Ultra samt et supplement til produktprogrammet for eno-serien, som utvides med to nye blandebatterier med forhøyet tut som gir større fleksibilitet og større bevegelsesfrihet. Produktnyhetene er et svar på behovet for kontinuerlig optimalisering av prosessene på kjøkkenet. I mange år har videreutvikling og profesjonalisering av ulike våt-arbeidsplasser på kjøkkenet vært sentrale elementer i Dornbrachts filosofi.

Du finner mer informasjon om nyhetene for bad og kjøkken i de aktuelle pressemeldingene.