Download

Back to overview

Varbergs Kusthotell: Thalasso-terapi og enestående vannopplevelser ved Sveriges kyst

Varberg, Sverige
Varbergs Kusthotell: Thalasso-terapi og enestående vannopplevelser ved Sveriges kyst Varbergs Kusthotell ved Sveriges vestkyst hører til blant Europas mest eksklusive spadestinasjoner. Hotellet ble gjenåpnet i 2015 etter en omfattende renovering som har omskapt Varbergs Kusthotell til Sveriges første og eneste thalasso-terapi-spa. I tillegg til å kunne nyte et saltvannsbasseng kan gjestene på Varbergs Kusthotell oppleve innovative installasjoner som gir helt unike vannopplevelser. Dornbracht er godt representert på hotellet og stadfester stedets nye spa-konsept med Sensory Sky, Horizontal Shower og Vertical Shower.

Med sin flotte beliggenhet ved kysten har Varbergs Kusthotell i over 200 år vært det perfekte tilfluktssted for alle, som lengter etter ro og velvære. Nærheten til havet og naturen gjør hotellet til det ideelle sted til at ta en velfortjent pause og lade opp. Et nytt, stort innendørs thalasso-terapibasseng definerer hjertet av det eksklusive velværeområdet på Varbergs Kusthotell. Bassenget er er fylt med salt vann fra havet og kombinerer den velgjørende varmen fra boblebadet med effekten av klassisk thalasso-terapi.


Copyright: Varbergs Kusthotell
Som å dusje under åpen himmel: Dornbracht Sensory Sky Med Sensory Sky viderefører Dornbracht Varbergs Kusthotells opplevelseskonsept og tilbyr et dusjkonsept som er inspirert av naturen. På samme måte som ulike værfenomener gir stemninger og opplevelser, kan Sensory Sky gjenskape forskjellige fenomener ved hjelp av vann, lys og duft. Dysene i et stort panel sprayer vannet i ulike mønstre, med effekter som regnskyll og kaldtvanns-dis. Lys- og duftfunksjoner er med på å forsterke opplevelsen. Sensory Sky gjenskaper kort sagt følelsen av å dusje under åpen himmel, og scenariene gir effekt etter personlig behov: Beroligende, oppfriskende eller avslappende.
Horizontal Shower: Avslapning på Varbergs Kusthotell Horizontal Shower fra Dornbracht gir en naturinspirert vannopplevelse og er en del av det eksklusive spa-konseptet som tilbys på Varbergs Kusthotell. Seks Water Bars er innstøpt i et stort dusjområde over en oppvarmet flate. Liggende på ryggen eller magen, kan gjestene nyte en perfekt komponert koreografi, hvor vanntemperatur og vannstrøm sammen gir den ultimate opplevelsen av avslapning. Scenariet ”Balancing” tilbyr for eksempel en beroligende og avstressende vannmassasje, som virker godt på både kropp og sjel.