Kolofon
Kemitron Gesellschaft für chemische und elektronische Mess- und Regelverfahren mbH An den Kiesgruben D-1473240 Wendlingen, tel.´´+49(0)7024 95060, faks:´´+49(0)7024 950630 info@kemitron.de, firmaledningIngeborg Mayer-Klenk og Stephan Mayer-Klenk handelsregisteret Stuttgart, HRB 221006, momsreg.nr. DE146262978

Kemitrons duftkreasjoner
Dufter har en positiv virkning på brukerens helse og velbefinnende.De påvirker kroppstilstanden og appellerer til følelsene.For at våre duftkomposisjoner skal ha ønsket virkning er vi nøye med at råvarene holder høy kvalitet.
Duftene kan utvikles fullt ut når de er levende, duften utvikles og når sitt høydepunkt gradvis, mens du dusjer.

Kemitrons kvalitetsgaranti
En opplevelse for kropp og sjel.De duftløsninger som Kemitron har utviklet og framstilt er konsumentferdige alkoholholdige løsninger for bruk i dusj og lignende.
Kemitrons duftkreasjoner er blandinger og sammensetninger av naturlige og naturidentiske eteriske oljer, aromastoffer, alkohol og vann.Kvaliteten og kreativiteten kommer til uttrykk gjennom utvalget av høykvalitative, IFRA-kontrollerte råvarer og den levende duftopplevelsen.
Alle de duftstoffer og aromastoffer som vi bruker i fabrikasjonsprosessen overvåkes av IFRA og RIFM.Disse organisasjonene gransker og kontrollerer på frivillig basis over hele verden duftstoffer, aromastoffer, eteriske oljer og lignende stoffer når det gjelder hudvennlighet, allergifare, risker for overfølsomme og duftegenskaper.
Kemitrons duftkreasjoner er, takket være den høye konsentrasjonen av duftstoffer og effektive aromabærere (alkohol) også ved lav dosering meget effektive og dermed kostnadseffektive.Kemitrons duftkreasjoner inneholder ingen emulgeringsmiddel.De kan brukes i Kemitrons eget doseringssystem og i alle andre vanlige doseringssystem.

Ansvar
I egenskap av tjenesteleverandør er vi ifølge §§ 7 ff.TMG ansvarlige for vårt eget innhold på denne websiden - konkret for denne kolofonen og den bestillingsmåten som beskrives her - ifølge lovens bestemmelser.Vi driver ikke selv denne websiden og kan derfor ikke ta ansvar for annet innhold på siden eller for eksterne links til andres websider, der vi ikke kan påvirke innholdet.
Når det gjelder resten av innholdet på denne websiden liksom for innholdet på slike sider som denne siden inneholder links til er det alltid de som driver respektive sider som er ansvarlige.