Dornbracht fra A til Å

Et utvalg av begrep som spiller en rolle i forbindelse med Dornbracht. Mer

FAQ

Vi har samlet svar på ofte spurte spørsmål og gruppert dem etter tema. Mer

Vi har samlet svar på ofte spurte spørsmål og gruppert dem etter tema.

Produkter og reservedeler
Hvor kan jeg se produktene?
Du finner Dornbrachts armaturer og tilbehør utstilt hos sanitærforhandlere verden rundt. For sluttbrukere tilbyr Dornbracht et søk etter forhandlere på hjemmesiden sin. Dersom du som forhandler er interessert i Dornbracht og Dornbrachts produkter, kan du ta kontakt med vår representant i ditt land. Du finner kontaktinformasjon nederst på hjemmesiden vår under Kontakt.
Tilbyr dere også skreddersydde løsninger?

Dersom du under planlegging av bad eller kjøkken skulle slå fast at målene på et armatur eller et tilbehør ikke passer perfekt til arkitekturen, kan vår avdeling ”x-tra Service” foreta nødvendige forlengelser eller avkortelser. Vennligst ta kontakt med din forhandler.

Jeg ønsker et armatur i en overflate som ikke er angitt i sortimentet. Er det mulig?
Selv om et Dornbracht-armatur ikke har den overflaten som du ønsker deg, er det ingen grunn til fortvilelse. Vår avdeling ”x-tra Service” kan foredle alle armaturer i Dornbrachts program med ønsket overflate og farge. Ytterligere overflater og farger kan tilbys på forespørsel. Vennligst ta kontakt med din forhandler.
Kjøp av produkter
Hvor kan jeg kjøpe Dornbrachts produkter?
Du finner Dornbrachts armaturer og tilbehør utstilt hos sanitærforhandlere verden rundt. For sluttbrukere tilbyr Dornbracht et søk etter forhandlere på hjemmesiden sin. Dersom du som forhandler er interessert i Dornbracht og Dornbrachts produkter, kan du ta kontakt med vår representant i ditt land. Du finner kontaktinformasjon nederst på hjemmesiden vår under Kontakt.
Hvor mye koster Dornbrachts produkter, og hvor finner jeg informasjon?

Du finner Dornbrachts armaturer og tilbehør utstilt hos sanitærforhandlere verden rundt. Kun der vil du kunne få informasjon om pris. For sluttbrukere tilbyr Dornbracht et søk etter forhandlere på hjemmesiden sin. Dersom du som forhandler er interessert i Dornbracht og Dornbrachts produkter, kan du ta kontakt med vår representant i ditt land. Du finner kontaktinformasjon nederst på hjemmesiden vår under Kontakt. Du kan bestille brosjyrer direkte på hjemmesiden vår.

Rengjøring og pleie
Hvordan kan jeg best rengjøre armaturer fra Dornbracht?

Som hovedregel bør du bruke meget myke kluter til rengjøringen, og du må ikke bruke noen aggressive rengjøringsmidler.

Jeg har et hvitt eller svart armatur fra Dornbracht. Er det noe jeg bør være ekstra oppmerksom på ved pleien?
Som hovedregel bør du bruke meget myke kluter til rengjøringen, og du må ikke bruke noen aggressive rengjøringsmidler.
Jeg har gullfargede armaturer fra Dornbracht. Er det noe jeg bør være ekstra oppmerksom på ved pleien?
Som hovedregel bør du bruke meget myke kluter til rengjøringen, og du må ikke bruke noen aggressive rengjøringsmidler.
Armaturene mine har fått riper. Hva kan jeg gjøre?
Avdelingen vår "x-tra Service” tilbyr deg en individuell gjenoppfrisking av dine armaturer. Dersom overflaten for eksempel er blitt matt eller har fått riper, kan den slipes, poleres og galvaniseres til den skinner som ny. Vennligst ta kontakt med din forhandler.
Social Media
Hvor på internett kan jeg finne ytterligere informasjon om Dornbracht?
Dornbracht er også aktiv på sosiale medier. Besøk oss på Facebook og YouTube , og les mer om vår virksomhet, våre aktiviteter innen kultur og arkitektur, og selvfølgelig om nye, spennende produkter.
Annet
Hvor produseres Dornbrachts armaturer og tilbehør?
Dornbracht er et av de få selskapene innen sanitærbransjen, hvor all produksjon foregår i Tyskland. 90 prosent av underleverandørene kommer fra Tyskland, og over 70 prosent fra Westfalen. Med "Made in Germany” står Dornbracht for en tvers i gjennom høy kvalitetsstandard.
Hva betyr bærekraft for Dornbracht?

Bærekraft er et uttrykk for selskapskultur for familiebedriften Dornbracht. Dette kommer for eksempel til uttrykk i holdningen på følgende områder:

• I produksjon og i produktene: Dornbracht har samarbeidet med miljøeksperter og ingeniører siden 1996 for å kontrollere at produktprosessene overholder økologiske prinsipper og for å optimere dem. Dornbracht har for eksempel ligget langt under foreskrevne grenseverdier for spillvann siden 2007. Alle Dornbracht-produkter minimerer allerede nå, uavhengig av forbrukeradferden, energi- og vannforbruket. Ved slutten av 2010 ble gjennomsnittlig vannforbruk for alle solgte armaturer i alt redusert med 30 prosent – uten å redusere produktenes førsteklasses kvalitet, eller vannopplevelsen. I tillegg er alle produkter bærekraftige som følge av høy kvalitet og lang levetid.
• Dornbracht er et av de få selskapene innen sanitærbransjen, hvor all produksjon foregår i Tyskland. 90 prosent av underleverandørene kommer fra Tyskland, og over 70 prosent fra Westfalen. Med "Made in Germany” står Dornbracht for en tvers i gjennom høy kvalitetsstandard og leverer produksjonskvalitet på høyeste nivå. Også dette er bærekraft for oss.
• I tillegg er Dornbracht et selskap med et langsiktig, kulturelt engasjement. Om det dreier seg om sponsing, eller initiering av egne kulturelle prosjekter under paraplyorganisasjonen Culture Projects. Dette er for oss en fast bestanddel av vår bærekraftige selskapskultur.

Hvilket av produktene har et økologisk design og hvorfor?
"Dornbracht - the Spirit of Water” står for ansvarlig omgang med vannressurser. Uavhengig av forbrukeradferden minimerer alle produktene fra Dornbracht energi- og vannforbruket, uten at dette påvirker produkt- og vannopplevelsens høye kvalitet. På grunn av en høy kvalitet og lang levetid, er alle produkter fra Dornbracht økologisk bærekraftige.
Hvilket av produktene overholder kravene til et økologisk design og hvorfor?
Våre høye krav til produksjonskvalitet og design sikrer prinsipielt den lange levetiden av Dornbrachts produkter. Formspråk og design er tidløst, og bidrar dermed til å gi Dornbracht et bærekraftig design.
Man hører ofte at Dornbracht engasjerer seg kulturelt. Hvor kan jeg finne mer informasjon om dette?
På hjemmesiden vår har vi opprettet et eget menypunkt for dette. Under „Culture Projects” finner du en oversikt over alle kunstprosjektene som Dornbracht er engasjert i, eller har initiert.
Finnes det tilbud på for eksempel artikler som skal ut av sortimentet?
Dornbrachts armaturer og tilbehør selges kun via sanitærforhandlere. Det er ikke mulig å kjøpe direkte fra fabrikken. Det gjelder også for såkalte tilbudsartikler, f.eks. for artikler som går ut av produksjon.
Finnes det et fabrikkutsalg?
Dornbrachts armaturer og tilbehør selges kun via sanitærforhandlere. Det er ikke mulig å kjøpe direkte fra fabrikken.
Finnes det et offentlig utstillingsrom?
Du finner Dornbrachts armaturer og tilbehør utstilt hos sanitærforhandlere verden rundt. For tiden har vi ingen egen utstilling i Iserlohn-Sümmern.