Oversikt over ISH 2015: Dornbracht-nyhetene for Bad & Spa og kjøkken

Også i år gir Dornbracht nye impulser med innovasjoner for bad, spa og kjøkken. På den internasjonale, verdens ledende messe, ISH, presenterer foretaket  CL.1 – et blandebatteriprogram for badeværelset - sittedusjen Comfort Shower og Leg Shower - en kald/varm dusj for føttene. I tillegg til nyhetene for badeværelset viser Dornbracht i rammen av årets ISH også innovasjoner for kjøkkenet: de nye Pull-down-blandebatteriene Sync og Tara Ultra samt et supplement til produktprogrammet for eno-serien.

CL.1

Med CL.1 presenterer Dornbracht en ny blandebatteriserie for badeværelset. Det progressive formspråket markerer starten på en ny epoke innen Dornbracht-design – dynamisk, elegant, sporty. I tillegg er CL.1 karakterisert ved to spesielle egenskaper: et nytt strålemønster som omspyler hendene med 14 myke enkeltstråler, samt overflatestrukturer som gir grepene spesiell optikk og haptikk.

Comfort Shower og Leg Shower

Sittedusjen Comfort Shower fra Dornbracht gir spesielt dyp avspenning og økt komfort når det utføres aktive handlinger som peeling eller dusjer med kaldt vann. Som ekstrautstyr til Comfort Shower eller som separat behandling for (privat) spa presenterer Dornbracht i tillegg Leg Shower: en vitaliserende dusj for føttene ved å trykke på en knapp.

Nytt blandebatteri for kjøkken, Sync, og ny funksjonstype, Pull-down

Med lanseringen av  Sync presenterer Dornbracht samtidig en ny funksjonstype: et Pull-down-blandebatteri. Utløpstuten som kan forlenges nedover, kan ledes fleksibelt til det aktuelle bruksstedet og forstørrer dermed aksjonsradius ved oppvaskkummen.

Programutvidelser: Dornbracht Tara Ultra og eno

Den ny funksjonstypen suppleres også til blandebatteriserien Tara Ultra. Fra 2015 kan også denne klassikeren leveres som Pull-down-blandebatteri . Den suksessrike serien  eno utvides med to nye blandebatterier med forhøyet tut: en variant med uttrekkbar tut, og en variant uttrekkbar tut og to vannstråletyper. Ved å trykke på en knapp kan man velge mellom normal stråle og dusjstråle.

Dornbracht på ISH 2015

Besøk oss i hall 4.1, stand G 54
10. til 14. mars 2015, Frankfurt am Main